ماه گذشته کپسول دراگون متعلق اسپیس ایکس به سوی ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد. اکنون این کپسول همراه محمولهای به وزن ۳۸۰۰ پوند در اقیانوس آرام فرود آمده است.
محققان تصمیم دارند بیسکوییتهای شکلاتی که در فضا و در گرانش صفر پخته شده را آزمایش کنند. اجاق مخصوص پخت بیسکوییتها در ماه نوامبر به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال شده بود. فضانوردان نیز خمیر آماده بیسکوییت را در این اجاق پختند. ۵ بیسکوییت در فضا پخته شده است.
همچنین در اوایل ماه دسامبر ۴۰ موش به فضا ارسال شدند که از این تعداد ۸ موش به طور ژنتیکی مهندسی شدند تا حجم ماهیچهای آنها دو برابر شود. این بخشی از پروژه فضانوردان برای مطالعه حجم ماهیچهها است.
منبع : مهر
انتهای پیام/