او با اشاره به اینکه نهادههای کشاورزی ۵ تا ۷ درصد قیمت تمام شده تولید را تشکیل میدهند، افزود: برای واردات این نهادهها باید در گروه کالای ۲ قرار گیرند.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر نقش نهادهها در تولید محصولات کشاورزی، بیان کرد: با توجه به تأثیر انواع نهادهها همچون بذر، کود و سم در تولیدات بخش کشاورزی باید فضای رقابتی ایجاد شود تا این نهادهها با قیمت پایینتری در اختیار بهرهبرداران قرار گیرد.
طهماسبی ادامه داد: دولت به منظور حمایت از بهره برداران، باید نهادههای کشاورزی را تأمین و اختصاص ارز برای واردات نهادههای کشاورزی را به گروه کالای ۲ انتقال دهد تا تسهیل در تأمین این نهادهها صورت گیرد.
بیشتر بخوانید: گزارشی از گرانی و کمبود نهادهها نداریم/ ۹ هزار و ۴۰۰ برند کود در کشور ثبت شده است
به گفته این مقام مسئول بنابر آمار شرکت خدمات حمایتی از نظر تدارک کود در وضعیت مطلوبی قرار داریم به طوری که تحویل کود به شبکه حدود ۲۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و ۴۳ درصد نسبت به دوره بلند مدت افزایش داشته است البته این افزایش به معنای مصرف کود اضافی در بخش نیست بلکه کشاورزان به سبب بارندگیها به موقع و بهینه آن را مصرف کردند و به عبارت دیگر بارندگیها موجب شده تقاضا برای مصرف کود افزایش یابد.
او درباره آخرین وضعیت ماشین آلات به عنوان یکی دیگر از نهادههای تولید، گفت: علی رغم آنکه در حوزه مکانیزاسیون قدمهای خوبی برداشته شده، اما کمبودهایی در این زمینه در خصوص گیاهان دارویی داریم که باید مرتفع شوند.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی،گرایش وزارت جهاد کشاورزی را کاهش مصرف آب و کوتاه کردن دوره رشد و روی آوردن به نشاء کاری اعلام کرد.
طهماسبی در پایان تصریح کرد: تولیدات گلخانهای کودهای ویژه و سموم کم خطر و با ریسک کمی نیاز دارند که خواهشمندیم در این خصوص سرمایه گذاریهای لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/