او افزود: بهانه آمریکایی ها نداشتن فرصت کافی برای صدور روادید است؛ آنها سخنی از رایزنی های حاشیه او ظریف در نیوروک، دیدار مقامات عالی رتبه سایر کشورها با او یا سخنرانی وزیر خارجه کشورمان در سازمان ملل نبوده است، اما می توان دید که هدف اصلی ممانعت از حضور ظریف در این نشست شورای امنیت، تلاش پمپئو برای گرفتن بلندگوهای سازمان ملل و جلوگیری از شنیده شدن صدای ما از سوی جامعه آمریکا است.
کارشناس ارشد مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری تصریح کرد: ممانعت از حضور ظریف برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل واهمه آنها از روشن شدن واقعیت ها به ویژه در رابطه با حوادث اخیر است؛ از سوی دیگر توجیح آنها برای صادر نکردن روادید ظریف کاملا خلاف مقررات سازمان ملل است اما برای ما قابل پیش بینی بوده و از دولت آمریکا انتظاری بیش از این هم نداشتیم.
بیشتر بخوانید: تمایل زیادی برای سفر به نیویورک در این شرایط نداشتم
امروز با برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آرا بیانیه ریاستی به تصویب رسید که در آن بر نقش محوری منشور ملل متحد و چندجانبه گرایی در مسایل بین المللی تاکید شده است.
قرار بود در نشست امروز که در سطح وزیران خارجه برگزار شد، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان هم حضور داشته باشد، اما دولت آمریکا در اقدامی مغایر توافقنامه سازمان ملل با دولت میزبان، از صدور ویزا برای او خودداری کرد.
انتهای پیام/