به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید.
اگر غذاهای تند را دوست داشته باشید و از هیچ فلفلی برای پخت غذاهایتان نگذرید، باید محمره را هم دوست داشته باشید. یک غذای عربی که بخش زیادی از آن را فلفل تشکیل میدهد و میتواند به عنوان یک میانوعده جذاب درست شود.
بیشتربخوانید: راهنمای استفاده از ادویه در غذا
مواد لازم:
فلفل قرمز کباب شده: ۶ عدد
سیر: ۳ حبه
رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکای شیرین یا تند: ۱ قاشق مرباخوری
گردوی خرد شده: ۲ لیوان
۴ برش مغز نان تست
روغن زیتون: نصف فنجان کوچک
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پوست فلفلهای کبابی را بگیرید و داخل خردکن بریزید و کنار بگذارید. مغز نان و گردو را نیز داخل خرد کن بریزید. سیر را رنده کنید. در انتها تمام مواد را با هم به خوبی مخلوط کرده و به هر روشی که دوست دارید میل کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام