او از وعده چینیها برای بهرهبرداری آزمایشی از این واحد ظرف پنج ماه آینده و بهرهبرداری نهایی ظرف شش ماه آینده هم خبر داد.
معاون اقتصادی امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با بیان اینکه این پروژه برای ۱۵۰۰ نفر مستقیم و سه برابر این تعداد به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی دارد، تاکید کرد: سرمایهگذاری ۱۳۰۰ میلیارد تومانی این پروژه نیز تحرک جدی در صنعت کاشی و سرامیک استان ایجاد خواهد کرد.
خلیلی از ظرفیت روزانه ۷۰ هزار مترمربع این واحد نیز یاد کرد و گفت: کمتر از ۲۰ درصد این تولیدات برای مصارف داخلی خواهد بود.
او اشارهای هم به اهمیت توجه به جذب سرمایهگذاری خارجی و تلاشهایی که در این زمینه در استان انجام شده داشت و تاکید کرد: بر اساس قانون سیاستهای اصل ۴۴ به هیچ عنوان نمیتوان به بهانه اشباع بودن، برای یک واحد تولیدی مجوز صادر نکرد.
مدیر مرکز خدمات سرمایهگذاری استان کرمانشاه اظهار کرد: به علاوه ورود این سرمایهگذار خارجی تهدیدی علیه سرمایهگذاران ما نیست، بلکه از طریق چند عامل به رونق تولید استان کمک خواهد کرد.
خلیلی اضافه کرد: تکنولوژی واحد تولیدی "زاگرس بیستون آسیا" نوع متفاوتی است که مشابه آن را در استان نداریم و امکان اینکه بتوانیم این تکنولوژی را فرابگیریم، وجود دارد.
او با بیان اینکه این سرمایهگذاران حدود ۱۵۰۰ نفر نیروی کاری که مشغول خواهد شد را آموزش میدهند، افزود: این میزان نیروی آموزش دیده برای صنعت استان بسیار مفید است.
به گفته معاون اقتصادی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه، از سوی دیگر چینیها نیز فرهنگ کار و تلاش خود را به استان میآورند که این امر نیز بسیار قابل توجه است.
خلیلی از رقابت و تکاپویی که با حضور این واحد بین سایر واحدهای استان ایجاد میشود نیز به عنوان عاملی برای رونق صنایع استان یاد کرد.
او افزود: باید اجازه بدهیم حوزه تولید و صنعت فضای رقابتی داشته باشد و رشد کند.
انتهای پیام/ز