تجاری افزود: ماموران فضای مجازی این انتظامی با بررسی موضوع و پس از یکسری عملیات سایبری و فنی یک نوجوان زیر ۱۸ ساله را در این شهرستان شناسایی و با حکم قضایی دستگیر کردند.
او اضافه کرد: متهم در بازجوییها به طراحی نرم افزارهای مخرب و جعلی از جمله ماهواره جیبی، سایتهای صیغهیاب و تبلیغ آنها در فضای مجازی اعتراف کرده است.
فرمانده انتظامی مهاباد یادآور شد: مالباختگان با مراجعه به این صفحات (فیشینگ) و خرید اینترنتی، اطلاعات بانکی خود را در اختیار این مجرم قرار داده بودند و وی نیز اقدام به خرید شارژ اینترنتی نموده و آنها را به زیر قیمت میفروخت.
تجاری با بیان اینکه این فرد مجرم از این طریق در مجموع ۲ میلیارد ریال از ۴۰۰ کارت عابر بانک مالباختگان برداشت کرده بود بیان کرد: متهم به همراه پرونده به دادسرا معرفی و قرار قانونی برای وی صادر شد.
این چندمین مورد از دستگیری نوجوانان در این شهرستان به علت جرایمی همچون کلاهبرداری در فضای مجازی است.
گسترش ابزارهای ارتباطی و به دنبال آن شکستن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه با سایر نقاط جهان از یک سو فرصتی بینظیر به شمار آورده و از سوی دیگر تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسانها موجب شده است.
یکی از مهمترین این تهدیدها، تولد و گسترش قابل توجه پدیدهای به نام جرایم سایبری است؛ جرایمی که در مقایسه با جرایم سنتی هر روز قربانیان بیشتری از بشریت گرفته و نیز روشهای سنتی مبارزه با جرایم در خصوص آنها کارگشا نیست.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ج