او ادامه داد: راههای دیگری نیز برای تعدیل این نسبت اندیشیده و یا امتحان کردیم که از جمله آنها میتوان به مجازی سازی برخی دروس عمومی و دانش موضوعی اشاره کرد که میشود تعداد دانشجوی بیشتری را زیرپوشش یک استاد قرار داد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: پارسال، مجوز جذب ۴۰۰ عضو هیات علمی را به صورت ویژه برای دانشگاه فرهنگیان از هیات امنا گرفتیم و امیدواریم در دو فراخوان ۲۰۰ نفره بتوانیم آنها را جذب کنیم که تا به امروز اتفاقی نیفتاده و هنوز جذب آنها با توجه به پیچ و خمهای اداری اتفاق نیفتاده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر هم گفت: هدف گذاری ما در سال آینده میزبانی از ۱۸۰۰ دانشجوست که ۵۰۰ نفر دانشجوی جدید خواهند بود؛ آماری که از بدو تاسیس دانشسراها و مراکز تربیت معلم در استان بوشهر در سال ۱۳۴۳ تا کنون وجود نداشته است.
اکبر مولایی افزود: تا سال ۱۴۰۴، با دو موج بازنشستگی در وزارت آموزش و پرورش با جمعیت ۶۰۰ هزار نفر بازنشسته مواجه هستیم که باید برای آن برنامه ریزی شود.
او ادامه داد: در دو سال متوالی ۵۰ هزار دانشجومعلم در دانشگاه فرهنگیان پذیرش شده است و چشم انداز سال آینده نیز برای ۳۰ هزار دانشجومعلم جدید است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر بیان کرد: سالانه بین ۷۰۰ تا هزار نفر در آموزش و پرورش بوشهر بازنشسته میشوند و همزمان با آن سالانه کمتر از ۲۰۰ نفر از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل میشوند که بر این اساس، آموزش و پرورش استان بوشهر یکی از نقاطی خواهد بود که به شدت مشکل نیروی انسانی خواهد داشت.
مدیرکل منابع و بهسازی نیروی انسانی دانشگاه فرهنگیان نیز گفت: امسال بیش از ۱۸ هزار مهارت آموز و بیش از ۱۳ هزار حق التدریس و نهضتی به دانشگاه فرهنگیان پذیرش خواهند شد که آموزش آنها با دانشگاه فرهنگیان است.
رحیمی با اشاره به پرداخت نشدن حق الزحمه اساتید مهارت آموزان ماده ۲۸ افزود: پیگیر حل شدن این مهم هستیم تا حق الزحمه عوامل اجرایی و مدرسان پرداخت شود.
او بیان کرد: تلاش میکنیم که دانشگاه فرهنگیان متولی آموزشهای ضمن خدمت معلمان در طرح رتبه بندی معلمان باشد و این وظیفه به ما محول شود تا پرداختی برگزاری این دورهها درآمد اختصاصی برای پردیسهای این دانشگاه باشد.
انتهای پیام/ک