به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تابستان سال ۱۹۴۷، یک جسم پرنده ناشناخته در نزدیکی شهر «رازولِ» نیومکزیکو سقوط میکند. آنهایی که سقوط این جسم ناشناس را از نزدیک میبینند، آن را بشقابپرنده توصیف میکنند. خیلی زود در شهر، خبر دیدهشدن بشقابپرنده پخش میشود. عدهای هم ادعا میکنند شخصا شاهد بودهاند که آدمفضاییها از این سفینه به بیرون کشیده شدهاند و حالا در منطقه ۵۱ نوادا که یکی از مناطق ممنوعه است، نگهداری میشوند تا روی آنها تحقیقاتی انجام شود.
بیشتربخوانید: کشف ردپای احتمالی از زندگی موجودات فضایی در مریخ
این ماجرای هیجانانگیز، اما خیلی دوام نیاورد، چون چند روز بعد در روزنامهها اعلام شد که جسم ناشناس، نوعی بالون هواشناسی بودهاست و خبری از فضاییها نیست! خب از کجا معلوم؟ بالون هواشناسی میتواند فریب دولت باشد برای اینکه مردم نترسند. «ویلیام بریزل» مالک زمینی که سقوط در آن رخ دادهبود، باقیمانده جسم سقوطکرده را پیدا کرد. چیزهایی مثل صفحههای براق سفت و چسبنده، فلزهای سبک و مقداری کابل. این موارد کشفشده حالا تعجب ما را برنمیانگیزند، ولی در آن زمان، چندان برای مردم شناختهشده نبودند و فقط در مواردی خاص بهکار میرفتند. برای همین، دیدنِ آنها مردم را مجاب کرد که با بشقابپرنده طرف هستند و هیچجوره چیزی غیر از آن را باور نمیکردند. خب برای آدمفضاییهایی که از سفینه بیرون افتادند، چه توضیحی وجود دارد؟ آنها درواقع آدمکهای ساختگی خاکستریرنگی بودند که برای تحقیقات، داخل بالون هواشناسی قرار داده شده بودند و از دور، شبیه فضاییها بهنظر میرسیدند.
از آنجایی که قصههای ماورایی خیلی طرفدار دارد و تعداد کسانی که میخواهند واقعیت را بدانند زیاد نیست، حادثه رازول تا سالها بعد همچنان مرموز باقی ماند. در سال ۱۹۷۹ یک افسر نیروی هوایی، مسئول رسیدگی به ابعاد مختلف این ماجرا شد و درکمال تعجب اعلام کرد: «آن شیء نه یک بالون هواشناسی، نه موشک و هواپیما و نه هیچ وسیله شناختهشده دیگری نبود». استدلال این افسر برای ادعایش هم جالب بود: «وقتی این قطعات را حرارت دادند، گرم نشدند. با وجود بزرگی، وزنی نداشتند و صفحههای فلزی بهرغم نازکی با هیچ وسیلهای سوراخ نمیشدند». خب، قدرتِ رمز و راز را نباید دستکم گرفت وقتی یک مأمور عالیرتبه، گول میخورد و بهجای باور کردن تکنولوژی پیشرفته ساخت بالون هواشناسی ترجیح میدهد قصه آدمفضاییها را باور کند.
از آن زمان به بعد، گرچه عدهای سعی کردند ماجرای شیء پرنده را توضیح بدهند، ولی خیلی فایدهای نداشت و شهر رازول حالا با فضاییها شناخته میشود. کلی سریال تلویزیونی بر همین اساس، در این منطقه ساخته شدهاست. مردم شهر، سالروز آن سقوط را با برگزاری فستیوال و پوشیدن لباسهایی شبیه به فضاییها، جشن میگیرند. حتی موزهای هم در رازول ساخته شدهاست که در آن اطلاعاتی درباره فضاییها و حادثه سقوط شیء پرنده به نمایش گذاشته میشود.
انتشار این خبر دلیل بر تایید محتوای آن نمی باشد.
منبع: روز نامه خراسان
انتهای پیام/