وی با بیان اینکه برای این آزمون ۳ هزار و ۹۶۵ نفر متقاضی واجد شرایط هستند، گفت: از میان این افراد تعدادی بعد از کسب حدنصاب امتیازهای لازم، در حوزههای مدیر و معاون کاروان، معاون مجموعه و مامور اجرایی حج مشغول به فعالیت میشوند.
مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت با بیان اینکه کارت آزمون در سایت آموزش سازمان قابل رویت و چاپ است، توضیح داد: متقاضیان ارتقا در سیستم کارگزاری حج تمتع که روز جمعه در آزمون شرکت میکنند، حتما یک ساعت قبل از شروع و با آمادگی کامل در آزمون حضور یابند.
وی افزود: افرادی که ۳۰ درصد امتیازات آزمون روز جمعه را کسب کنند برای انجام مصاحبه و امتیازبندی بر اساس شاخصهای تعیین شده در آیین نامه اجرایی، دعوت میشوند و از میان این افراد نیز به تناسب تعداد مورد نیاز و با لحاظ بالاترین امتیازات انتخاب میشوند و در لیست کارگزاران حج ۹۹ منظور میشوند تا مدیران کاروانها از میان آنها به انتخاب عوامل و کادر مورد نظر بپردازند.
مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت همچنین خاطرنشان کرد: افراد پذیرفته شده برای مدیریت کاروانهای حج بر اساس نیاز در هر شهر توسط سازمان دعوت و بکارگیری خواهند شد و بدون شک از نیروهای کارآمد که بهترین امتیازات و نمرات شاخصها را کسب کرده باشند، استفاده خواهیم کرد.
محمدی با بیان اینکه متعاقبا امتیاز بندی متقاضیان براساس شاخصهای تعیین شده انجام خواهد گرفت، گفت: افرادی که لازم است اطلاعات خود را در سامانه کارگزاران اصلاح و بروز کنند، هرچه سریعتر نسبت به این کار مبادرت ورزند.
وی همچنین یکی از مهمترین عوامل علت آزمون ارتقا را جوانگرایی و کادرسازی عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف آزمون کادرسازی در حوزه کارگزاری حج و انتقال تجربه از افراد مجرب به افراد جدید و مشتاق است.
مدیرکل امور کارگزاران سازمان حج و زیارت افزود: مجموعه کارگزاران حج تلفیقی از افراد باتجربه و جدید با سوابق و شرایط مورد نیاز مبتنی بر دانش است.
محمدی با بیان اینکه یکی از تاکیدات و شاخصها در سنوات پیش رو موضوع آشنایی کارگزاران با زبان عربی است، گفت:، چون حوزه فعالیت کارگزاران حج در عربستان است بنابراین آشنایی با زبان عربی یکی از شاخصها خواهد بود که این موضوع مهم در سطح سنجی مدیران نیز تاثیرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/