او افزود: سبکی از تمرینات که متناسب و پاسخگوی نیازهای عملیاتی آینده باشد را در مراکز آموزشی و فرهنگی ترسیم کرده ایم که اقتباس شده از مسابقات بین المللی کشورهای جهان است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به بومی شدن و نهادینه شدن آموزشهای رزمی برابر با شرایط جغرافیایی کشور، تصریح کرد: امروز سبک جدیدی از تمرینات عملیاتی و رزمی را در این منطقه تمرین کردیم که در نوع خود منحصر به فرد بود.
امیر حیدری اضافه کرد: در این تمرینات نوعی هماهنگی عملیاتی بین یگانهای حاضر صورت گرفت و برای اولین بار افراد با مهارتهای مختلف در رزم زمینی توانستند در رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده، ماموریت خود را با موفقیت انجام دهند.
او با بیان اینکه ویژگی مهم این تمرین تاکتیکی، تحرک، قدرت تهاجم بود، افزود: هماهنگی بین یگانهای حاضر، قدرت و هجوم خرد کننده نیروی زمینی ارتش را به رخ دشمنان کشید.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه به مراحل تمرین، مهارت آموزی و ارتقای آمادگی جسمانی کارکنان شرکت کننده در این تمرین اشاره و تصریح کرد: تمرین تاکتیکی در چهار مرحله انجام شد. ابتدا تیپ ۵۵ هوابرد با اجرای پرش سقوط آزاد توسط چتربازها تمرین خود را شروع کردند و به محض فرود، با طی مسیر ۱۰ کیلومتری، دوی سرعت را انجام دادند تا به نفربرهای «پی ام پی۲» رسیدند. سپس سوار شده و به سمت هدف حرکت کردند و پس از آن تیم زرهی با سرعت و قدرت خرد کننده آتش، اجرای عملیات کرد.
امیر حیدری ادامه داد: دو تیم سقوط آزاد به عنوان تامین کننده یگانهای متحرک هجومی و واکنش سریع وارد عمل شده و از یگانهای عمل کننده پشتیبانی کردند.
او گفت: در این تمرین تاکتیکی، تمامی تجهیزات که در چرخه دفاعی مورد استفاده قرار گرفت، از تولیدات داخلی و فناوریهای بومی بود.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز این نوید را به مردم عزیزمان میدهیم که افتخار داریم در حوزه پرش سقوط آزاد از چتر ساخت داخلی بهرمند شده ایم و در این تمرین تاکتیکی از «چتر بهمن» که به نام یکی از امیران تیپ ۵۵ هوابرد است، رونمایی و تست و ارزیابی میدانی شد.
امیر حیدری افزود: همه تانکهایی که از تیپ ۳۷ زرهی در این تمرین حاضر بودند بوسیله کارخانجات نیروی زمینی ارتش با هماهنگی وزارت دفاع بومی و نهادینه شده است.
او بیان کرد: امروز چترهایی که بوسیله چتربازان تیپ هوابرد استفاده شد، چترهای تولید داخلی است که مورد بهره برداری قرار گرفته است.
انتهای پیام/