سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بادمجان شکم‌پر

بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذا‌های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذا‌های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد. بادمجان شکم‌پر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، غذای متفاوتی است و می‌تواند پای ثابت وعده‌های غذایی‌مان باشد.

مواد لازم:

بادمجان: ۴ الی ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
ترخون خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم


بیشتربخوانید: ۱۲ ترفند جالب آشپزی که احتمالاً چیزی از آنها نشنیده اید


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.

۲. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.

۳. در ادامه گوشت را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و ترخون می‌زنیم.

۴. برای تهیه سس، گوجه‌فرنگی‌ها را مخلوط می‌کنیم و با پیاز و رب گوجه‌فرنگی ترکیب می‌کنیم.

۵. مایه گوشت را با بادمجان پر می‌کنیم.

۶. بادمجان‌های پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزه‌دار شود.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.