او افزود: به همت و با اراده و عزم راسخِ تولید کنندگان، در این برهه حساس کشور چرخ تولید همچنان در حال حرکت و پویایی است و ما تلاش میکنیم با پرداخت شایسته به مسئلهی تولید داخلی، ضمن ایجاد رونق در این بخش، تلاش دشمنان را ناکام کنیم.
او افزود: مسئلهی تولید ملی، بخش مهمی از جهاد اقتصادی به شمار میرود و صداو سیما با تمام امکانات آماده است ظرفیتها و توانمندیهای این حوزه تولید را انعکاس داده و چالشها و مشکلات موجود بر سر راه آنان را از زبان تولید کنندگان به گوش مسولان برساند.
او حمایت از تولید کالای داخلی، معرفی محصولات تولیدی و اشاعه فرهنگ خرید کالاهای داخلی را از جمله راهبردهای رسانه ملی در این بخش برشمرد و گفت: در راستای معرفی توانمندیها و ظرفیتهای بالقوه استان آذربایجان شرقی در بخش صنعت و تولید، سعی میکنیم برای اثربخشی بیشتر رسانه، تعاملی سازنده و هدفمند با تولیدکنندگان در جهت ارتقای جایگاه استان داشته باشیم.
پایدار مدیر عامل شرکت خودروسازی آذهایتکس نیز گفت: این شرکت از سال ۶۳ در بحرانیترین موقعیت کشور کار خود را با بومی سازی محصولات کشاورزی ایتالیایی و آلمانی آغاز کرد و امروز توانسته به یکی از بزرگترین تولید کنندگان خودروهای سنگین و تولید کننده قطعات خودرویی انحصاری در کشور تبدیل شود.
او افزود: باعث افتخار ما است که با کمک متخصصترین نیروهای جوان اینک توانسته ایم وارد چرخه تولید و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس و مینی بوس شویم و توانسته ایم برای داخل شهر اتوبوسهای گازسوز تولید کنیم.
گفتنی است این گروه تولیدی در سال ۱۳۶۳ در بحبوحه جنگ تحمیلی در شهرک صنعتی شهید رجائی بنام شرکت آذراتصال در زمینه ساخت قطعات صنعتی شروع به فعالیت نمود. در سال ۱۳۷۹ با تاسیس شرکت مجموعه سازان سهند فعالیت خود را در ساخت مجموعههای محوری خودرو گسترش داد. در سال ۱۳۸۴ در راستای اجرای طرح توسعه خود در شهرک صنعتی عالی نسب با افزودن شرکت توسعه فناوریهای پیشرفته آذرآبادگان (خودروسازی آذهایتکس) به این گروه در نیل به هدف تولید و ارائه خودروهای تجاری و توسعه ناوگان حمل و نقل کشور نسبت به اخذ نمایندگی انحصاری تولید و فروش خودروهای MAZ و MAZ-MAN بلاروس در منطقه را کسب نمود.
فاز اول خط تولید این شرکت جهت تولید محصولات MAZ در زمینی به مساحت فعلی ۷ هکتار با سالنهای سرپوشیده ۲۲۰۰۰ مترمربع واقع در شهرک صنعتی عالی نسب تبریز، جهت تولید انواع کامیونهای نیمه سنگین و سنگین MAZ افتتاح گردیده، که این خط تولید شامل خطوط پرس کاری، جوشکاری، ماشین کاری، رنگ، مونتاژ و تست بوده، همچنین طرح توسعه خط تولید انواع اتوبوس در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار واقع در شهرک صنعتی عالی نسب تبریز به اجرا در میآید.
طرح تولید انواع کاربری از جمله اطاق کامیونت، کمپرسی، آتش نشانی و ... واقع در منطقه آزاد ارس به متراژ ۲۰۰۰۰ مترمربع در حال اجراست. این شرکت دارای ۱۴ واحد خدمات پس از فروش در سراسر ایران به مشتریان خدمات ارائه مینماید که اکثراً دارای رتبه ۱ و ۲ میباشند. این گروه تولیدی در سال ۱۳۹۳ موفق به اخذ گواهینامه ISO ۹۰۰۱:۲۰۰۸ از شرکت TUV گردیده است. در حال حاضر این خودروسازی با IPI %۲۴ ساخت داخل با توانایی تولید محصولات EURO-۳-۴-۵ جزو خودروسازهای برتر کشور میباشد.
انتهای پیام/ک