امیری با بیان این که ٢٠ اقامتگاه بوم گردی به ١١٢ اقامتگاه فعلی تا پایان سال اضافه میشود، افزود: پارسال ٢٠ هزار تخت اقامتی در استان وجود داشت که امسال تا کنون ٤٩١ تخت اضافه شده و تا پایان سال به ٢١ هزار تخت میرسد.
معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس در این نشست گفت: ٢٠٤ نقطه حادثه خیز در جادههای فارس شناسایی شده که پس از پالایش ١٢٠ نقطه پرتصادف بود که تا کنون ٤٤ نقطه رفع شده است.
علیرضا سیاهپور گفت: سه مجتمع خدماتی رفاهی در مسیرهای فیروزآباد، سپیدان و کربال به بهره برداری می رسد.
او با بیان این که تا کنون ۴۲ مجتمع خدمات رفاهی در استان فارس فعال است افزود: با افتتاح سه مجتمع دیگر، فارس در صدر استانهای دارنده مجتمع خدماتی -رفاهی قرار میگیرد.
سیاهپور ادامه داد: ۱۳۰ موافقت اصولی ساخت مجتمع خدماتی- رفاهی در فارس صادر شده است که ۴۲ مجتمع در حال بهره برداری، ۳۳ مجتمع در حال ساخت و ۵۵ مجتمع در مرحله استعلام قرار دارند.
او بیان کرد: مجتمعهای خدماتی- رفاهی، بخشهای گوناگونی از جمله جایگاه سوخت، نمازخانه، سرویس بهداشتی، خدمات خودرویی، رستوران، کافی شاپ، اتاق مادر و کودک و فروشگاه خوراک و پوشاک دارند که بسته به مساحت و خدمات ارائه شده، به درجه یک تا ۴ تقسیم میشوند.
مدیرکل راهداری وحمل ونقل جادهای فارس با بیان این که فارس با هزار و ۶۶۸ کیلومتر بزرگراه رتبه نخست و با ۲ هزار و ۹۹۴ کیلومتر راه شریانی رتبه سوم کشور را دارد افزود: مجتمعهای خدمات رفاهی بیشتر در شریانهای اصلی و بزرگراهها قرار دارند.
سیاهپور گفت: تا پایان هفته دولت سال آینده نیز سه مجتمع خدماتی – رفاهی دیگر به مجتمعهای فارس افزوده میشود و ساخت هر مجتمع خدماتی – رفاهی بین ۶ تا ۲۵ میلیارد تومان هزینه دارد.
به گفته او، با ساخت ۱۳۰ مجتمع خدماتی- رفاهی فارس که موافقت اصولی گرفته اند، مجوز ساخت مجتمع خدماتی-رفاهی فقط برای راههای فرعی و روستایی صادر میشود.
افشون معاون گردشگری و امور زیارت استانداری فارس هم در این نشست با بیان این که باید در ایام باقی مانده تا نوروز ٩٩ نقاط حادثه خیز حذف شود افزود: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای فارس در زمان ٨٠ روز تا نوروز برای این مهم تلاش کند و برای راه اندازی ایستگاه ٣٠ در ٣٠ کیلومتری ورودی شهرها برای کاهش تصادفات اقدام کند.
انتهای پیام/