او با بیان این مطلب که این تیم تاکنون چهار محصول الکتروفیزیولوژی را برای دستیابی به اهداف مورد نظر تولید کرده و در آزمایشهای حیوانی مورد ارزیابی قرار داده است، افزود: در اولین مرحله میکرو الکترودهای تنگستنی با قطر ۳۰ میکرون با استحکام بالا طراحی و تولید شدند که تستهای امپدانس الکتروشیمیایی وثبت اطلاعات داخل قشر مغز این میکرو الکترودها در آزمایشگاه پردازش اطلاعات حسی مرکز تحقیقات علوم اعصاب کرمان مبین قابل مقایسه بودن آنها با نمونههای تجاری و گرانقیمت خارجی است.
عضو هیات علمی پژوهشی مرکز علوم اعصاب کرمان گفت: این تیم تحقیقاتی در یک مرحله دیگر موفق به تولید سیستم ثبت الکتروفیزیولوژی هشت کاناله به همراه پیش تقویت کننده دیجیتالی شده است که قابلیت ثبت و پردازش سریع انواع اطلاعات مغزی مثل اسپایک، پتانسیل میدانی موضعی (LFP)، اطلاعات فعالیتهای عضلانی و الکتروانسفالوگرام را دارا است.
خراسانی افزود: این تیم تحقیقاتی همچنین در ادامه فعالیتهای علمی خود، یک سیستم میکرو تحریک الکتریکی قابل برنامهریزی با قابلیت تولید پالسهای جریان-ثابت دو فازه را طراحی و تولید کرده است.
او بیان داشت: هدف نهایی این گروه تحقیقاتی تولید یک پروتز عصبی هوشمند با کاشت میکروالکترودهای چندکاناله برای تشخیص یا پیشبینی نارساییهای عصبی و اعمال تحریک الکتریکی به منظور رفع مشکل عصبی در بیماریهای صرع، پارکینسون و سایر بیماریهای عصبی است. این تیم آماده است در قالب طرحهای مشترک در زمینههای فوق با گروههای متخصص در حوزه علوم کامپیوتر، بیو مواد و متخصصان نورولوژی همکاری کند.
میکرو الکترودهای سوزنی تنگستنی با استفاده از پروسههای میکروماشینکاری که در ساخت ادوات میکرو و نانومتری مورد استفاده قرار میگیردو طی مراحل مختلف، با کیفیت بالا ساخته و تولید میشود.
انتهای پیام/ح