او افزود: این نظارت ها و دقت عمل بیشتر در بازرسی ها ، افزایش سلامت و بهداشت عمومی جامعه را به دنبال خواهد داشت.
دادستان اسدآباد ادامه داد: باتوجه به بررسی به عمل آمده خوشبختانه پروندههای دامپزشکی در مقایسه با سالیان گذشته در شهرستان اسدآباد کاهش چشمگیری داشته است و این نشانه آموزش و فرهنگ سازی دامپزشکی به منظور آشنایی شهروندان با مسائل سلامت و بهداشتی است.
سلطانی متهوربا تاکید بر اینکه احکام صادره قضایی مربوط به پروندههای بهداشتی و سلامت با قید فوریت و بدون اغماض پیگیری می شود افزود: برخی از جرائم فوریت دارد و چنانچه دامپزشکی یا سایر دستگاهها نیاز به حکم قضایی و مأمور در خارج از اوقات اداری داشته باشند، حکم قضایی بصورت تلفنی، پیامک و شفاهی هم صادر میشود و پس از اجرای دستور با حضور نیروی انتظامی، مراتب طی صورتجلسه و به نظر دادستان یا شخص دستور دهنده خواهد رسید.
او گفت: حمایت از رفاه و آسایش مردم در راستای ارتقاء بهداشت عمومی یکی از مهمترین وظایف تشکیلات قضایی است و در این زمینه به کلیه پروندههای ارجاعی از دامپزشکی با همت و قاطعیت رسیدگی میشود .
رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد هم در دیدار با داستان شهرستان گفت: نقش مهم دامپزشکی در بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی که سهم قابل توجهی از سبد غذایی خانواده ها را به خود اختصاص داده است انکارنشدنی است.
دکتربصیری ادامه داد: با نظارت های مستمر و شبانه روزی کارشناسان دامپزشکی در بخش دولتی و خصوصی سالیانه انواع فرآورده های خام دامی فاسد، غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف ، از مراکز تولیدی و عرضه ، کشف، ضبط و معدوم می شود.
او با تقدیر از حمایت دادستانی در برخورد با تخلفات بهداشتی اضافه کرد: با همکاری و حمایت مراجع قضایی شهرستان با دامپزشکی، هیچ موردی از تخلفات عرضه و کشتار مرغ زنده در شهرستان وجود ندارد و پرونده متخلفان این عرصه برای طی کردن مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.
انتهای پیام/ا