با گذر از نخستین روز دی ماه سال جاری، بانک مرکزی بنا بر دلایلی تصمیم گرفت تا اجباری شدن این طرح در همه بانکها را تا انتهای همین ماه انجام دهد، به نظر میرسد که این اقدام به دلیل جلوگیری از ایجاد مشکل برای مشتریان بانکی در استفاده از رمز دوم پویا انجام گرفته است.
از سوی دیگر، اتصال برخی بانکها به سامانه «هریم» بانک مرکزی که از طریق آن رمز دوم پیامکی اجرایی خواهد شد، در ابتدای دی ماه برقرار نبود و گفته شده که رمز دوم پویا بر بستر پیامک نیز از نیمه دیماه اجرایی میشود.
اما برخی از مشتریان بانکی هنوز اطلاعات دقیقی از نحوه دریافت رمز دوم پویا و برخی شرایط خاص آن ندارند، به طوریکه بعضا سوالاتی در ذهن مشتریان بانکی در این باره مطرح میشود.
برخی افراد ممکن است در یک بانک بیش از یک حساب داشته باشند و برای هر کدام از این حسابها، کارت جداگانهای داشته باشند؛ بنابراین این مشتریان بانکی میتوانند برای تمامی کارتهای خود رمز دوم پویا را دریافت کنند و بانکها محدودیتی در این باره ندارند.
شمارهای که رمز دوم پویا بر بستر آن فعال میشود نیز بسته به انتخاب مشتری و ثبت شماره تلفنش در بانک دارد. از سوی دیگر برخی مشتریان بانکی از وضعیت رمز دوم پویا برای حسابهای حقوقی میپرسند و این در حالی است که بر اساس قانون، بانکها اجازه صدور کارت برای حسابهای حقوقی را ندارند و در واقع کارتی به این حسابها تعلق نمیگیرد.
درباره حسابهای مشترک نیز پیگیریها حاکی از آن است با توجه به اینکه برای حسابهای مشترک تنها یک کارت و فقط به نام یکی از دارندگان حساب صادر میشود، رمز دوم پویا نیز برای همان کارت و به شماره فرد مورد نظر فعال خواهد شد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/