شهرام محمدی مسئول استاندارد شهرستان قروه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،گفت: در گشت مشترک بازرسی از واحدهای نانوایی توسط کارشناسان استاندارد، شبکه بهداشت و صنعت معدن تجارت در شهرستان قروه، مقدار ۵۰۰ کیلو گرم آرد مخصوص پخت نان لواش که در یک سنگک پزی توزیع شده بود جمع آوری شد.
مسئول نمایندگی استاندارد در قروه اظهار داشت: نتایج بازرسی از نانواییهای پخت نان سنگک در قروه برای تناسب آرد استفاده شده با نان پخته شده این بود که در تعدادی از این نانواییها به جای استفاده از آرد مخصوص نان سنگک از آرد لواش و تافتون استفاده شده است.
محمدی از شهروندان خواست تا درصورت مشاهده هر گونه موارد مصرف آرد غیر متناسب با نان پخته شده، مراتب را به اطلاع کارشناسان این اداره کل برسانند.
انتهای پیام/ع