او افزود: در حال حاضر صحبت این است که سهمیهها خودروها قدری افزایش پیدا کند و قرار است که این موضوع به کمک دولت و مرکز پژوهشها مورد بررسی قرار بگیرد که آیا این ظرفیت در زمان افزایش مصرف مانند ایام نوروز و تابستان وجود دارد و ممکن است که در این زمینه تغییراتی اتفاق بیفتد.
قوامی ادامه داد: هنوز مصوبهای مبنی بر تغییر سهمیه سوخت خودروها در کمیسیون تلفیق به تصویب نرسیده و در مورد پیشنهاد بنزینی نمایندگان باید بگویم که هنوز مطلبی مطرح نشده است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه افزود: تبصره ۶ که مربوط به معافیتهای مالیاتی است و همچنین عوارض موضوع ماده ۵ قانون حمایت از صنعت برق که از مشترکان شهری گرفته میشود و برای برقرسانی به مشترکان روستایی و انرژیهای تجدیدپذیر استفاده میشود، این موضوع در کمیته واقعی کردن درآمدها و تخمین درست هزینهها در دست بررسی است.
قوامی گفت: در سال آینده ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان از محل ۱۰ درصد برق مصرفی مشترکان به غیر مشترکان برق روستایی، عشایری و چاههای کشاورزی گرفته میشود که برای تأمین برقرسانی به مناطق روستایی و تأمین انرژیهای پاک از طریق جذب سرمایهگذاری در وزارت نیرو اجرا میشود.
او بیان کرد: قانون مالیات بر ارزش افزوده که لایحه آن در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است تا سال آینده تا زمان تصویب این قانون در مجلس تمدید شد، همچنین به منظور کاهش فشار بر شرکتهای مالیاتدهنده به موجب نگهداری اسناد مالیاتی در این قانون عبارت ۱۰ برابر به ۳۰ برابر افزایش یافت.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه تصریح کرد: یک بند دیگر در قانون مالیات بر ارزش افزوده در ارتباط با پیمانکاران تمدید شد چرا که تا قبل از سال ۹۸ وضعیت به این شکل بود که پیمانکارانی که برای دولت کار انجام میدادند از محل منابع خود مجبور بودند تا ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده را بپردازند، چون بهای پیمانکاری را به صورت اوراق پرداخت میکردند این مسئله به پیمانکاران فشار میآورد بنابراین برای سال ۹۹ بنابر قانون بودجه ۹۸ مصوب شد که سازمان امور مالیاتی حق ندارد در صورت تأخیر در پرداخت مالیات بر ارزش افزوده پیمانکاران را جریمه کند.
قوامی تصریح کرد: طبق تبصره ۶ قانون بودجه سال آینده خیران مدرسه ساز در سال ۹۹ از پرداخت حق انشعاب آب و برق و گاز معاف میشوند.
او با اشاره به تبصره ۷ لایحه بودجه گفت: در تبصره دولت اجازه داده شد قیمت تکلیفی که به وزارت نیرو برای سد سازی و طرحهای آب و فاضلاب و ... بر اساس ماده ۳۲ قانون برنامه و بودجه پس از بهرهبرداری باید اصل و سود سرمایه به خزانه برگردد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه خاطر نشان کرد: در تبصره ۹ به دانشگاهها اجازه داده شد تا سقف عملکرد درآمدهای اختصاصی در سال ۹۸ نسبت به اخذ تسهیلات از بانکها از محل توزیع اموال در اختیار خود اقدام کنند و طرحهای نیمه تمام را به اتمام برسانند.
قوامی ادامه داد: صد درصد وجوه اعاده شده از محل بازپرداخت وامهای شهریه دانشجویی تا سقف ۸۰۰ میلیارد ریال به خزانهداری کل کشور واریز شود تا برای کمک به اهداف سازمان امور دانشجویی در اختیار آنان قرار گیرد همچنین به دانشگاهها و آموزش و پرورش اجازه داده میشود از پرداخت عوارض تغییر کاربری و نقل و انتقال اموال معاف باشند.
او در پایان گفت: بنابر بند دال تبصره ۱۶ دولت یک درصد از هزینههای شرکتهای دولتی سودده را به عنوان منابع درآمد شناسایی کرده بود که به ۲ درصد افزایش یافت.
انتهای پیام /
خوشحاله چون زن و مرد هر دو کارمند بازنشسته اند بت ۴۲۰ لیتر بنزین سهمیه! من که همان خانواده ی چهار نفری را دارم ولی خودم تنها نان آور خانه ام ۶۰ لیتر بنزین سهمیه دارم که کفاف ماه را هم نمی کنه!