وی با اشاره به اینکه تولید لازمه صادرات است و اگر دست و پای صادرکنندگان را ببندیم، قطعاً صادرات رشد نخواهد کرد تصریح کرد: این در حالی است که با توجه به موانع و مشکلات موجود در سال ۹۷، تصور ما بر این بود که بخش عمده ای از صنایع تعطیل شوند، اما امسال برعکس این رخ داد و اکنون مراجعات گسترده ای برای توسعه صنایع در استان تهران داریم.
بیشتر بخوانید: طرح تشکیل ستاد توسعه صادرات روی میز معاون اول رئیس جمهوری
وی با تاکید بر اینکه در سال ۴۶ هیأت دولت وقت مصوب کرده تا در شعاع ۱۲۰ کیلومتری شهر تهران، نباید صنعت یا کارخانه جدید احداث شود افزود:، اما از این سال به بعد، صنایع کشور بیش از ۳۰ برابر رشد یافته و این قانون هم مانع نبوده است، اما به هر حال زحمت زیادی به دوش تولیدکنندگان قرار داده است.
به گفته امامی امین، رئیس سازمان محیط زیست در مورد لغو این محدودیت در شهرکهای صنعتی موافق هستند و نامهای هم به سازمان مذکور ارسال شده؛ اما برخی کارشناسان این سازمان مخالفت جدی با آن اعلام کرده اند که ما در حال رایزنی برای رفع ابهامات هستیم.
وی با اشاره به اینکه در استان تهران ۱۷ هزار کارخانه و ۷۲ هزار کارگاه داریم که از این رقم، ۳۵ هزار کارگاه در ظرفیت کارخانه هستند گفت:، اما نتوانسته اند به دلیل این قانون تبدیل به کارخانه شده و باید از بازار خرید مواد اولیه داشته باشند چراکه پروانه صنفی دارند، در حالیکه آنها باید از بورس به صورت رقابتی کالا و مواد اولیه بخرند.
وی با اشاره به اینکه ۴ سال داریم پیگیری میکنیم، یک لایحه در مجلس گیر کرده و حاضر نیستند که از خود وقت بگذارند و هزینه کنند تا این قانون اصلاح شود گفت: این در حالی است که آخرین باری که در مجلس صحبت کردیم، تحلیل دوستان این بود که اگر این قانون تبدیل به مالیات بر مصرف شود، مردم دلخور میشوند و ما انتخابات پیش رو داریم و باید از مردم رأی بگیریم. این استدلالی است که ما از نمایندگان شنیدیم، پس یکی از ضد تولیدترین قانون کشور همین قانون مالیات بر ارزش افزوده است؛ در حالیکه سازمان امور مالیاتی هم در این رابطه مقصر نیست و مجری قانون است.
این مقام مسوول با تاکید بر اینکه گلوگاهی که باید مشکل را حل کند، مشغول موارد دیگری است افزود: به برخی از نمایندگان گفتم که نیمی از شما تائید صلاحیت نمیشوید، پس لطفاً کاری برای مردم کنید، اما فصل این موضوع دیگر در مجلس گذشت و بعید میدانم که در این مجلس قانون را اصلاح کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه دغدغه تولیدکنندگان دغدغه ما در استانداری تهران است گفت: در رابطه با مالیات بر ارزش افزوده، نظام بانکی که پدر تولید را درآورده است یا مواردی مثل شعاع ۱۲۰ کیلومتری است، ما دستگاههای حاکمیتی در دست و پای هم هستیم و هیچ یک هم را قبول نداریم، یعنی همه در طول هم حرکت نمیکنند، بلکه در عرض حاکمیت هستند، این نکات خودزنی نیست، ما خارج از مردم نیستیم اگر میزی به ما داده اند به اعتبار همین مردم است.
انتهای پیام/