سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید سالانه بیش از ۴۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم آبی در تویسرکان

مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان گفت: تویسرکان سالانه ظرفیت تولید بیش از ۳۰۰ تن ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن ماهی گرم آبی را دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،مسعود اکبری، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان با بیان اینکه هم اکنون در ۲۵ واحد کوچک و بزرگ پروش ماهی در سطح این شهرستان وجود دارد، گفت: تویسرکان سالانه ظرفیت تولید بیش از ۳۰۰ تن ماهی سردآبی و ۱۰۰ تن ماهی گرم آبی را دارد.

او ادامه داد: ایجاد استخر‌های پرورش ماهی علاوه بر افزایش فرصت‌های شغلی با تولید گوشت سفید در تویسرکان، زمینه رونق تولید و رشد اقتصادی را در این شهرستان فراهم می‌سازد.

مدیر جهاد کشاورزی افزود: برخی کشاورزان این شهرستان با هدف افزایش بهره وری، آب را قبل از مصرف کشاورزی ابتدا برای پرورش ماهی استفاده می‌کنند.

اکبری اظهار داشت: با توجه به استقبال خوبی که شده، فعالان تولید گوشت سفید در شهرستان می‌توانند از حمایت‌های جهاد کشاورزی و همیاری نظام صنفی کشاورزان بهره‌مند شوند.
انتهای پیام/ج

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.