او افزود: شفافیت و واقعی شدن بودجه باید تحقق پیدا کند، همه آمار و ارقام آن دقیق باشد و هیچ ملاحظهای در این زمینه وجود ندارد، درآمدها و هزینهها در بودجه هرچه شفافتر باشد، مناقشات داخلی کشور کمتر خواهد بود.
رئیس مجلس تاکید کرد: باید شرایط کسب و کار را ساده کنیم، در بسیاری از کشورها جز در دو بخش بهداشت و درمان و امنیت، سرمایه گذاری، به اجازه دولت نیاز ندارد، زیرا شرایط سرمایهگذاری را دولتها اعلام میکنند و هر سرمایهگذار در چارچوب اعلام شده، عمل کرده، دولت نیز نظارت میکند؛ این برنامه در کشور ما نیز با توجه به اینکه در شرایط تحریم قرار داریم، باید در خصوص سرمایه گذاریهای خرد و متوسط اجرا شود.
لاریجانی تصریح کرد: پایشی را اتاق بازرگانی در خصوص شرایط کسب و کار انجام داده که نشان میدهد اگر مانند بسیاری از کشورها شرایط را برای سرمایهگذاری تسهیل نکنیم، سرمایهگذاری به خوبی انجام نمیشود، همچنین گاهی تعارض منافع سبب میشود که اجازه فعالیت در برخی از کسب و کارها صادر نشود؛ در چنین شرایطی اختیارات باید از حالت متمرکز خارج شده و استانها اختیارات بیشتری داشته باشند، پیشنهادهایی مطرح است تا تصمیم گیریها در خصوص سرمایهگذاریها سریعتر انجام شود و کسانی که میخواهند در بخشهای مختلف سرمایه گذاری کنند، نیاز به مجوز از مرکز نداشته باشند.
او تاکید کرد: درباره تامین مایحتاج مردم، پیشنهادهایی مطرح شد تا امکانات به خوبی به دست مردم برسد که این موضوع به همراه بحث سقف بودجه مورد بررسی قرار میگیرد.
لاریجانی ادامه داد: افزایش ۱۵ درصدی حقوق بهتر است به صورت پلکانی معکوس اجرا شود تا قشرهای پایینتر بیشتر بهرهمند شوند، ضمن آنکه علاوه بر نرخ ۱۵ درصدی افزایش حقوق، استثنائاتی درخصوص افزایش حقوق اعضای هیات علمی دانشگاهها و خلبانان دیده شده است, در مورد شرکتهای دولتی هم دیوان محاسبات بررسیهایی را انجام داده و پیشنهادهایی را مطرح کرده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: واگذاری طرحهای عمرانی رقم قابل توجهی دارد که با آن میتوان واگذاری طرحهای نیمه کاره را تسهیل کرد. میتوان در سطح استانها مقدماتی برای واگذاریها تعیین و همین سازوکار را نیز برای واگذاری طرحهای ملی ایجاد کرد.
او ادامه داد: هدف از واگذاریها باید این باشد که سرمایهگذار اگر در یک بازه زمانی به کاربری رسید، منابعی را که در اختیار داشته پس دهد و این موضوع میتواند نقدینگی را به سمت سرمایه اصلی کشور هدایت کند.
انتهای پیام/
مثل پارسال که تو یک جور تفسیر می کردی و دولت جور دیگر و آخر سر هم معلوم نشد چه شد!!!
موضوع بعدی اینه که بنزین رو یه هو بالا بردن و اسمی از پله کانی یا مدرج خبری نبود ولی در مورد حقوق همه چیز با پله کان و قطره چکون و مدرج و نازل و تمام ادوات آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرد که مبادا چیزی از زیر دستشان در بره!!!!
افزایش قیمت بنزین ، موشکی !!!!!
بنده فوق لیسانس و بازنشسته هستم، مگر چه گناهی کرده ام که برای ۳۰۰ درصد تاثیر منفی در زندگی ام الان فقط ۱۰ در صد با هزار منت به دریافتی ام اضافه شود؟
واقعا که!!
به حول قوه الهی امسال هم ببینم این 15 درصدو چه بلایی سرش میارن
کارگر فصلی و روزمزدو کارمند طبقه پایین بمیره و قراردادی و شرکتی بمونه و نتونه برا بچش یه دست لباس خوب بخره که تو درس خوندی و بقیه نخوندن بردت باشن؟
نفست از جای گرم میاد داداش
تورم بالای شصت هفتاد درصد شده این آقا برای پانزده درصد از روش پلکانی معکوس حرف می زنه
امام افزایش حقوق۱۵درصدی پلیکانی باشه میخان ی وقت به دولت فشارنیادیاکم کم ازخودمردم بگیریدبدین بخودشون
ببینین هرکس تواین مملکت بفکرخودشه
نرخ تورم و گرانی برای همه یکی است !
فقیر و متوسط و غنی همه با یک قیمت خرید می کنند !
شما گرانی را هم برای طبقات مختلف تفکیک کنید بعد هرچه دل تنگت بگوی!
شما که فقط زورتون به کارگر و کارمندان رسیده!
الحمدلله خط فقیر بصورت پلکانی در حال صعوده. البته بصورت معکوس نیست!
برادر یطور صحبت کنید که خدا و خلق خدا راضی باشند!
کم کردن تورم بهتر از افزایش حقوقه جانم
بله پارسال ی مقدر اندک به سود من شد و حقوقم به سوم راهنمایی ادارات مذکور نزدیکتر شد به احتمال
چون اگه معکوس اضافه نمی شد افزایش حقوق من ۴۸۰ تومان می شد با افزایش ۲۰ درصد ولی ۶۸۰ اضافه شد
پس یا باید همسانسازی حقوق انجام بشه که این مطالبه عمومی دستگاههای غیر برخوردار است و یا حداقل ۱۰ سال پلکانی معکوس انجام بشه که گزینه اول عین عدالت و گزینه دوم از هیچ بهتر است
پایان نامه ۹۰ درصد فارغ التحصیلان کپی هست ...
عدالت را بکلی از بین بردند
اختلاف حقوق کف و سقف حداکثر نباید از سه برابر بیشتر باشه
اگه یک مطالعه و تجزیه و تحلیل دقیق آماری در سطح اطمینان ۹۵ درصد انجام شود ثابت خواهد شد که اختلاف بی منطق حقوق و دست مزد و ایجاد فاصله و شکاف طبقاتی مادر تمامی بزه های اجتماعی و نا امنی در جامعه و از بین رفتن خلاقیت و نوآوری و رشد و شکوفایی در جامعه خواهد شد چرا که اکثر نوابغ و نخبگان جامعه در بین افراد محروم و مستضعف جامعه هستند که دارای استعداد خارق العاده می باشند که به صورت بالقوه می باشد و برای بالفعل شدن آنها نیاز به حداقل هایی می باشد که اختلاف نجومی حقوق و دستمزد و عدم توزیع عادلانه ثروت آن حداقل ها را از بین برده و اجازه بالفعل شدن استعدادهای بالقوه را نخواهد داد
بعد می گوید پلکانی 15 در صد
اگر 100درصد افزایش می داشت (به اندازه تورم) باز یک چیزی
خدایا به این ملت رحم کن
هرچند صحیح تر همسانسازی حقوق است
چرا با حقوق کارمند میخواهید حداقل حقوق را ترمیم کنید؟
وقتی تورم ۳۰۰ درصدی را با آمارسازی ۴۲ درصد اعلام میکنید و برخلاف قانون مصوب خودتان بجای افزایش ۴۲ درصدی حقوق، فقط افزایش ۱۵ درصد را اعلام میکنید، این ترمیم حقوقهای پایین را دیگر چرا از جیب کارمندان دیگر انجام میدهید؟
اگه تساوی حقوق خوبه پس شما هم بجای ۲۵ میلیون تومن بیا ۵ ملیون بگیر .
يا خدا
چون هزینه ها برای شما درآمده
درآمدها برای شما هزینه
الان به صرفه نیست
و بیشتر از مقدار فساد آپ و زمینه تمامی مفاسد اجتماعی است و اختلاف طبقاتی را به شدت دامن می زند
و باید دستگاههای اجرایی از حالت برخوردار و غیر برخوردار خارج شوند و به عدالت بین تمامی آنها برقرار شود