او گفت:همزمان باکار، تحصیلاتم را در رشته موردعلاقهام ادامه دادم و موفق به اخذ مدرک مهندسی صنایع چوب شدم.
جوان کارآفرین البرز ی افزود: با اتمام تحصیلات دانشگاهی در رشته صنایع چوب کمکم به فکر راهاندازی کارگاه برای خودم افتادم. بنابراین با قرض گرفتن و سرمایهگذاری دیگران یک کارگاه کوچک در تهران راهاندازی کردم، ولی به دلیل هزینههای زیاد کار در تهران موفق نبودم و ناگزیر کارگاه را به کرج انتقال و در یک باغ متروکه مکانی کوچک را اجاره کردم.
او گفت:به دلیل کمبود امکانات و نامناسب بودن فضای کار عمده فعالیتها را در محوطه باز انجام میدادیم و برای جلوگیری از صدمه برف و باران بهناچار روی مصنوعات چوبی و ابزار کار روکشهای پلاستیکی میانداختیم.
جوان کارآفرین موفق با اشاره به اینکه درنتیجه تلاش و همت هماکنون قرضها را ادا کرده و با پسانداز اولیه مکان مناسبی را برای کارگاه دریکی از روستاهای البرز فراهم کرده گفت: هنگامیکه از حمایت و توجه کمیته امداد به کارآفرینی در روستاها مطلع شدم با مراجعه به این نهاد مبلغ پنجاه میلیون تومان وام قرضالحسنه اشتغال نیز دریافت کردم و به لطف خدا در حال حاضر ۱۱ کارگر در کارگاه من مشغول به کار هستند و مخارج زندگیشان را تأمین میکنند.
دکورسازی، تولید کابینت و انواع مصنوعات چوبی فعالیتهای این جوان سختکوش البرزی را تشکیل میدهد و او موفق شده در کنار کسب موفقیت اقتصادی به اشتغال در روستاها نیز کمک کند
انتها پیام.ن/ش