سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۳ نکته مهم درباره خوراکی‌های محبوبتان که نمی‌دانستید

بسیاری از ما عادت داریم خوراکی‌های مختلفی را بدون آن که درباره خواص یا مضراتشان آگاه باشیم مصرف کنیم. اما این موضوعی اشتباه است و می‌تواند زمینه ساز مشکلات بعدی باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جالب است بدانید که ما درباره سلامتی یا عدم سلامتی برخی خوراکی‌ها کاملا در اشتباهیم:

پیتزا نمک پنهان بسیار زیادی دارد

شاید باور کردنی نباشد که بیشتر نمکی که ما مصرف می‌کنیم حاصل مصرف نمک‌های واقعی نیست، بلکه از غذا‌های فرآوری شده مانند سوپ و سس ناشی می‌شود. اما مقصر اصلی این نوع نمک پیتزا است. یک قطعه متوسط پیتزا می‌تواند بیش از ۶۰۰ میلی گرم نمک داشته باشد که تقریبا نیمی از سدیم مورد نیاز بدن شما در یک روز است. این در حالی است که انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می‌کند نرخ نمک مصرفی شماا از ۲۳۰۰ میلی گرم تجاوز نکند و بهتر است از نظر ایده آل، خود را در حدود ۱۵۰۰ میلی گرم محدود کنید.

رژیم غذایی ضعیف ممکن است بر مغز شما تأثیر بگذارد

یک مطالعه استرالیایی که در سال ۲۰۱۵ در BMC Medicine منتشر شد، نشان داد که افرادی در دهه ۶۰ زندگی خود خوراکی‌های ناسالم، فریزری و فست فودی بیشتری مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که غذا‌های کاملاً تازه و کامل مصرف می‌کردند، هیپوکامپ کوچکتری داشتند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که برای یادگیری و حافظه نقش بسیار مهم دارد؛ و در سال ۲۰۱۹، تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، ارتباط بین نوشیدنی‌های رژیمی و بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و مرگ را از هر علتی نشان داد.

شیر بادام به همان اندازه که فکر می‌کنید سالم نیست

آنگلا لموند یک متخصص تغذیه در تگزاس، و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم غذایی می‌گوید: "من همیشه از افرادی که می‌خواهند از خوردن مواد غذایی فرآوری شده جلوگیری کنند، ناراحت هستم. شیر بادام تجاری و کارخانه‌ای حاوی چهار تا پنج مغز بادام، آب، ویتامین‌های اضافه شده و مواد افزودنی است تا به نظر برسد شیر است؛ بنابراین بهتر است به جای شیر بادام کارخانه‌ای از بادام تازه استفاده شود.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.