یکی از اشتباهاتی که افراد زیادی از روی عدم آگاهی انجام میدهند، یادگیری سئو بدون دانستن پیش نیازهای آن است. این افراد معمولاً کسانی هستند که با شنیدن تبلیغاتی مثل «
بدون نیاز به دانش قبلی، سئو را یک هفتهای یاد بگیرید!» قدم اول را اشتباه برمیدارند و این کار باعث میشود که در آینده با مشکلات و هزینههای جبران ناپذیر زیادی روبرو شوند.
اگر شما جز افرادی هستید که تصمیم گرفتید به جای برون سپاری خدمات سئو، خودتان به یک سئوکار حرفهای تبدیل شوید، این مقاله برای شما نوشته شده. در این جا میکوشیم تا مسیر منطقی و واقعی یادگیری سئو را برای شما ترسیم کنیم تا بتوانید به درستی با حقایق نادیده گرفته شده و بعضاً تلخ مسیر یادگیری
سئو آشنا شوید.
یادگیری سئو همیشه از خودِ سئو شروع نمیشود!موفقیت در سئو نیازمند زمان و تلاش بسیار است، ولی دست یابی به آن پایداری بالایی خواهد داشت و تا مدتها به یکی از مهمترین مجراهای بازاریابی شما تبدیل خواهد شد. برای رسیدن به این نقطه باید استانداردها و اصول سئو را به درستی بشناسیم.
اما اولین قدم برای سئوکار شدن، سئو کار شدن نیست! برای اینکه بتوانید نسبت به کسانی که در این حوزه فعالیت میکنند، حرفی برای گفتن داشته باشید، بهتر است علاوه بر اصول و مبانی سئو، در زمینههای دیگر هم مهارتهای خود را قوی کنید؛ یکی از این زمینهها تولید و بازاریابی محتواست.
آموزش تولید محتوا، برگ برنده یک سئوکار حرفهایاگر میخواهید وارد حوزه سئو شوید، پس باید برادر ناتنی سئو، یعنی محتوانویسی را هم در کنار آن یاد بگیرید. در واقع سئو ابزاری برای اجرای درست محتواست. برای اینکه در کنار سئو، محتوا نویس خوبی شوید، ۲ راه دارید:
۱. در کارگاههای آموزش تولید محتوا شرکت کنید
۲. خودتان با خواندن مقالات و منابع خارجی، تولید محتوا را یاد بگیرید.
هر کدام از این روش ها، مزایا و معایب خاص خودش را دارد. در روش اول مزیت مهمی که وجود دارد این است که یک مسیر صفر تا صدی برای یادگیری بازاریابی محتوایی برای شما مشخص شده و دیگر نیازی نیست با تحقیق و آزمون و خطا این مسیر را پیدا کنید. البته تعداد کارگاهها و دورههای آموزش تولید محتوا حالا دیگر سر به فلک کشیده، ولی شما میتوانید با جستجوی عبارت آموزش تولید محتوا در گوگل، لیستی از بهترین آنها در صفحه اول نتایج را مشاهده کنید.
به خاطر داشته باشید تنها در کارگاههایی شرکت کنید که در کنار آموزش روشهای تولید محتوا، در مورد استراتژی سئو محتوا هم سرفصلهای کاربردی داشته باشد چراکه تولید محتوا بدون استراتژی اصولی نتیجه بخش نیست و شما را به هدف نمیرساند.
اگر راه دوم را انتخاب کردید، بدانید که مسیر پر فراز و نشیبی در انتظار شماست. این نکته را به یاد داشته باشید که سئو مانند یک واحد درس دانشگاهی نیست که بتوانید با خواندن و مطالعه، آن را فرا بگیرید. برای حرفهای شدن در سئو، باید وارد عمل شوید و طعمِ شیرین چالش موجود در پروژههای مختلف سئو را بچشید. برای شروع پیشنهاد میکنیم مطالعه کتاب سئو برای همیشه را در صدر لیست کارهای خود قرار دهید.
طراحی یک سایت حرفه ای، مرز باریک موفقیت و شکست یک پروژههر دو عامل سئو و تولید محتوا که در بخشهای قبل به شما توضیح دادیم، تنها در صورتی به ثمر میرسند که یک سایت استاندارد و کاربردی داشته باشید. عده زیادی هستند که بدون در نظر گرفتن این نکته، شروع به تولید محتوا و سئو میکنند، و نمیدانند که در پشت پرده زحمات شان به باد میرود.
باید چه کار کنیم؟
برای آنکه فعالیتهای ما در سئو و محتوا بیشترین اثربخشی را داشته باشند باید در سایت خود استانداردهای سئو تکنیکال را به خوبی رعایت کرده باشیم. این موارد ممکن نیست مگر اینکه با یک شرکت طراحی سایت معتبر و حرفهای همکاری کنیم.
اگر فکر میکنید فعالیت در دنیای کسب و کار آنلاین کار آسانی است، باید به شما که متاسفانه اینطور نیست. میلیونها وبسایت در جهان، هزاران وبسایت در ایران و احتمالا دهها وبسایت وجود دارد که میتواند گوی رقابت را از کسب و کار شما بربایند. اگر میخواهید در میان این حجم از سایت که برخی از آنها خیلی هم خوب فعالیت میکنند، دیده شوید، باید قواعد انجام آن را به تخصص طراحان حرفهای سایت واگذار کنید.
آژانس خلاقیت وبسیما با شناخت جامعی که از فضای مجازی دارد، کسب و کارتان را بررسی کرده و وبسایت شما را مطابق با نیازهایتان و سلیقه مخاطبان شما طراحی میکند. بدین ترتیب میتوانید کسب و کارتان را در دنیای مجازی نیز به درستی معرفی کرده و با طراحی سایت حرفه ای، خدمات و محصولات خود را به خوبی به مخاطبانتان ارائه کنید.
نتیجه گیری: سئو، محتوا و طراحی سایت را میتوانیم یک مثلث طلایی در نظر بگیریم که میتواند شما را برای موفقیت در فضای اینترنت آماده کندالبته فراموش نکنیم که ماجرا به همین جا ختم نمیشود. برای موفقیت در سئو نیازمند تقویت اعتبار سایت و افزایش آگاهی عمومی از برند خود هستیم. مجموعه فعالیتهای لازم در این حوزه را معمولا لینک سازی مینامیم. برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد میکنیم به صفحه
آموزش لینک سازی مراجعه کنید.