وی ادامه داد: بودجه پزشک خانواده در سال ۹۸ منابعی از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده و صندوق روستایی داریم که در مجموع این رقم چیزی حدود ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است.
رئیسی به بودجه تحقق یافته پزشک خانواده در سال ۹۸ اشار کرد و گفت: از بودجه ۲ هزار و ۸۰ میلیارد تومانی پزشک خانواده روستایی پیش بینی میکنیم که تا پایان سال رقمی حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پزشک خانواده روستایی تحقق پیدا کند و در ردیف بودجه پزشک خانواده شهری که یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است، فکر میکنیم که حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد بودجه تحقق پیدا کند.
معان بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در جمعیت ۲۷ میلیونی روستایی برای هر سه تا چهار هزار نفر و در جمعیت ۵۰ میلیونی شهری برای هر ۱۴ تا ۱۸ هزار نفر یک پزشک خانواده داریم، البته باید توجه داشت پزشک خانواده ساختارمند فقط در فارس و مازندران اجرایی شده است و برای اجرایی شدن پزشک خانواده شهری در سراسر کشور ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بودجه در سال ۹۹ نیازمندیم و پیشنهاد ما در کمیسیون تلفیق در دست بررسی است.
بیشتر بخوانید: صفر تا صد برنامه پزشکی خانواده در کشور/ نظام ارجاع تا ۱۴۰۰ چه گامهایی را طی خواهد کرد؟
رئیسی بیان کرد: سرانه مصرفی هر فرد در فارس و مازندران حدود ۶۰ هزار تومان است و در سایر نقاط کشور که پزشک خانواده نداریم سرانه ۶۹ هزار تومان است.
معان بهداشت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه اجرای پزشک خانواده شهری تقاضاهای القایی را کاهش میدهد، اظهار کرد: اکنون در سطح یک بیمهها بیش از بودجه پیشنهادی ما برای پزشک خانواده شهری هزینه میکنند و اگر این بودجه در پزشکی خانواده هزینه شود، به دلیل کاهش سرانه شاهد صرفه جویی در منابع خواهیم بود.
انتهای پیام/
بنده 100% ناراضی ام