وی افزود: کارآگاهان در تحقیقات اولیه خود با بررسی تصاویر دوربینهای مداربسته محلهای سرقت متوجه شدند سارقان به صورت تیم دو نفر با یک دستگاه موتورسیکلت طرح هندا در ساعاتی از روز اقدام به سرقت تلفن همراه گران قیمت شهروندان میکنند.
سرهنگ علیزاده اذعان داشت: کارآگاهان با بررسی سوابق مجرمین حرفهای سابقه دار و با بهره گیری از روشهای علمی کشف جرم، موفق به شناسایی یکی از سارقان بنام «جمشید ۲۷ ساله» که از سارقین سابقه دار سرقت به شیوه قاپ زنی بوده میشوند.
وی با اشاره به اینکه کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی مخفیگاه جمشید در حوالی میدان هرندی شدند، افزود: متهم در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و تعداد ۵ دستگاه تلفن همراه مسروقه نیز از وی کشف شد.
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ با بیان اینکه در تحقیقات و بازجوییهای صورت گرفته از سارق، لب به اعتراف گشوده و به ۱۰۰ فقره سرقت موبایل قاپی با همدستی برادرش به نام مجتبی ۲۴ ساله به وسیله یک دستگاه موتورسیکلت اعتراف کرد افزود: به دنبال اظهارات جمشید کارآگاهان، برادر جمشید دستگیر و به پایگاه هفتم انتقال داده شد که در تحقیقات اولیه به همدستی با برادرش در سرقتها اعتراف کرد.
سر هنگ علیزاده با اشاره به اینکه جمشید در اعترافات خود اعلام داشته که در حدود ۴ ماه قبل پس از آزادی از زندان با کمک برادرم اقدام به تشکیل باند سرقت گوشی تلفن همراه گران قیمت از شهروندان در محدودههای مرکزی تهران نموده و پس از سرقت، گوشیهای تلفن همراه را به فردی بنام کامران ۲۷ ساله به قیمت پانصد هزارتومان تا یک میلیون تومان میفروختیم و پول حاصله را بین خودمان تقسیم و صرف خوشگذرانی میکردیم، گفت به دنبال اظهارات سارقان مخفیگاه خریدار اموال مسروقه را در محدوده میدان هرندی شناسایی و در تاریخ یک دی ماهوی را دستگیر و به پایگاه هفتم منتقل که در تحقیقات مقدماتی کامران صراحتاً به خرید اموال مسروقه از سارقان اعتراف و افزود گوشیهای مسروقه را برای استفاده، اوراق و به افراد تعمیرکار میفروختم.
سرهنگ کارآگاه علیزاده در پایان گفت: با توجه به اظهارات صریح متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مقام قضائی جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران بزرگ میباشند.
منبع:مهر
انتهای پیام/