او، در آیین گرامیداشت سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی در آستارا افزود: برای ارتقای این آمار به ۱۰۰ در صد تلاش میکنیم.
معاون نهضت سواد آموزی آموزش و پرورش گیلان، با اشاره به فعالیت هزار و ۶۰۰ آموزشیار در گیلان، گفت: کتابها و کلاسهای نهضت بر اساس نیاز مخاطبان تهیه و تدوین میشود.
سیروس محمدی افزود: همکاری با دستگاههای اجرایی متولی برای برگزاری کلاسهای سوادآموزی و مهارت آموزی به خوبی ادامه دارد و در این راستا مددجویان بازمانده از تحصیل را نیز پوشش داده میشود.
او گفت: هزار و ۶۰۰ آموزش دهنده در فرآیند برون سپاری با موسسات آموزشی غیردولتی در امر آموزش سوادآموزان در این استان فعالیت دارند و در راستای خدمات ارائه شده در دوره سوادآموزی ۷۹۲ هزار تومان، انتقال ۹۳۰ و تحکیم ۱۶۱ هزار تومان برای آموزش دهندگان (آموزش هر یک از افراد در صورت قبولی آنان) در نظر گرفته شده است.
سجاد موسوی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان آستارا هم با بیان اینکه میانگین باسوادی در آستارا ۹۷ و ۶ دهم درصد است، گفت: ۳۳۰ نفر در دوره فرد به فرد معادل سوم ابتدایی، ۴۱۰ نفر در دوره تحکیم سواد معادل چهارم ابتدایی و ۱۱۰ نفر در دوره انتقال، معادل ششم ابتدایی مشغول تحصیل هستند.
او، با اشاره به گستردگی جامعه آماری سواد آموزان، تصریح کرد: سواد آموزی شامل افراد ۱۰ تا ۴۹ ساله میشود و بیشتر بیسوادان از شهرهای همجوار برای سواد آموزی به آستارا میآیند.
نهضت سوادآموزی با هدف باسوادکردن خیل عظیم بی سوادان کشور به دستور امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در هفتم دی ماه سال ۵۸ تأسیس شده است.
انتهای پیام/م.ع