به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، علی اکبر وحدتی با بیان این خبر گفت:دانش تولید آبنبات قیچی از جمله دانش فنون بومی و سنتی (خوراک) است که در 4 گروه،دانش ها و عادت ها و رسم های مربوط به طبیعت و کیهان قرار دارد.
وی در توضیح دانش تولید آبنبات اظهارداشت:آبنبات یکی از مشتقات شکر و یا پورقند است که طی فرآیند جوشاندن و هوادهی خمیر آبنبات و سرد نمودن و برش خمیر با قیچی در اندازه های کوچک،تبدیل به آبنبات می شود.
وی با بیان اینکه این محصول در حال حاضر با مواد افزودنی گیاهان دارویی و معطر و یا دانه های روغنی چون گردو،مغزبادام درختی و زمینی،تولید می شود خاطرنشان کرد:آبنبات قیچی به عنوان یکی از سوغات مهم استان محسوب می شود.
معاون میراث فرهنگی خراسان شمالی در پایان تصریح کرد:تاکنون تعداد 19 اثر معنوی(ناملموس)در فهرست آثار ملی ثبت رسیده اند که با ثبت این اثر به 20 اثر خواهد رسید./س