سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید انواع قطعات کامپوزیتی با به کارگیری دانش بومی

یک شرکت دانش بنیان با به کارگیری دانش بومی، قادر به تولید انواع قطعات کامپوزیتی شده است.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، داریوش آذری، مدیرعامل  یک شرکت دانش‌بنیان درباره تولیدات این شرکت گفت: این شرکت در ساخت انواع ماشین آلات و قطعات ویژه صنایع پتروشیمی و نفت، فولاد و نیروگاه‌های تولید برق مشغول به فعالیت است.

او ادامه داد: این شرکت قادر به تولید انواع قطعات کامپوزیتی شامل انواع شاف‌های انتقال نیرو فایبر کربن، کلاچ‌های اطمینان کامپوزیتی، لوور و صفحات موج‌دار و همچنین طراحی و ساخت قطعات فلزی سبک و سنگین است.

آذری تصریح کرد: این فعال فناور درباره یکی از تولیدات این شرکت گفت:  قسمت کامپوزیتی مرکزی در درایو شفت فایبر کربن، وزنی معادل با ۲۵/۰ برابر نمونه فولادی مشابه دارد. این کامپوزیت‌های پیشرفته توان محور در هنگام سرویس دهی به دلیل طراحی اصولی و مقاومت بالا در برابر خوردگی، کارایی بالایی را از خود نشان می‌دهند.

مدیرعامل  این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: با توجه به دو برابر بودن سرعت بحرانی این شفت‌ها نسبت به نمونه فولادی و همچنین حدود ۸۰ درصد کاهش در نیرو‌های وارد بر یاتاقان‌ها؛ ارتعاشات اتصالات کامپوزیتی توان محور کاهش و عمر مفید یاتاقان افزایش خواهد داشت.

به گفته آذری، مدل ویژه این کامپوزیت‌های کارآمد بین ۳٫۵ تا ۵ برابر آلیاژ‌های فولادی است و در نتیجه این اتصالات کامپوزیتی را می‌توان در فاصله‌ای حدود دو برابر اتصالات فولادی بدون هیچ‌گونه یاتاقان اضافی مورد استفاده قرار دارد. با توجه به چگالی کمتر و سفتی ویژه بیشتر این مواد کامپوزیتی، در عمل می‌توان از آن سیلندر‌هایی با قطر بیشتر تولید کرد که در نمونه‌های فولادی میسر نیست.

او گفت: این شرکت علاوه بر محصول دانش‌بنیان «درایو شفت فایبر کربن»، فلنج‌های فلزی و فایبر کربن، گریتینگ کامپوزیتی، قطعات پمپ‌های شرکت نفت و گاز، انواع شمیز، قطعات خاص فلزی و پره فن‌های کامپوزیت تولید می‌کند.

این فعال فناور از اشتغال ایجاد شده در این شرکت گفت: در این شرکت به طور مستقیم برای ۳۴ نفر شغل ایجاد شده است که البته در دورانی که سفارشات تولید بهتر بود، تعداد پرسنل مشغول به کار ۵۰ نفر بودند.

به گفته او نمونه مشابه تولیدات این شرکت همچنان وارد کشور می‌شود که عمدتا نیز ساخت کشور‌های کره جنوبی، آلمان و آمریکا هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره اختلاف قیمت بین محصولات این شرکت و نمونه مشابه خارجی آن گفت: قیمت محصولات این شرکت بسیار پایین‌تر از آن‌ها هستند که در برخی موارد به نصف تا یک سوم قیمت آن‌ها می‌رسد.

آذری گفت: با تولیدات این شرکت سالانه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار صرفه جویی ارزی اتفاق افتاده است که اگر از ورود این قبیل قطعات به کشور جلوگیری شود،  این رقم تا ۵ میلیون دلار خواهد رسید.
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.