او ادامه داد: مسئله هجوم مهاجرین به سوی کشورهای غربی، موجب پیدایش اختلافات جدی در بین دولت های اروپایی و جریانهای راست گرای افراطی و نژاد پرست در این کشورها شد. در مقابل برخی معتقد بودند که باید در قبال مهاجران برخوردی انسانی داشته باشیم. این اختلاف نظرها تا جایی ادامه داشت که باعث شد، جناح راستگرای متمایل به نژاد پرستی در اروپا مسلط شوند که به نظر می رسد این کشمکش در سالهای آینده تحولات جدی را در ساختار جوامع غربی به وجود بیاورد.
کارشناس مسائل افغانستان تصریح کرد: موضوع نژاد پرستی در ايالات متحده آمريكا باعث شد، ترامپ قدرت را در دست گرفته و جناح راست افراطی روی کار آمد که معتقد است اين كشور صرفا باید در مالکیت آمریکاییها باشد. به باور آنها مهاجرینی که از کشورهای آمریکای لاتین به ایالات متحده وارد می شوند باید تحت کنترل باشند، به همين منظور دونالد ترامپ موضوع دیوار کشی میان مکزیک و مرزهای آمریکا را مطرح و اجرا کرد، اين اقدام از سوی رئیس جمهور این کشور نشان می دهد که دنیای غرب به سوی ترويج نگاه نژادپرستانه پیش میرود و این مسئله میتواند بحرانهای جدی را در آینده به وجود بیاورد.
ملازهی با اشاره به رویدادهای اخیر در افغانستان خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله رشد طالبان و تروریسم ناشی از رادیکالهای اسلامی در این کشور بود که آمریکاییها را مجبور به ارائه طرحهایی در ارتباط با حذف نظامی جناح رادیکال در افغانستان کرد که در نهایت شکست خورده و دونالد ترامپ مجبور شد به اصطلاح کوتاه آمده و مذاکرات را از طریق خلیلزاد نماینده آمریکا در این کشور پیگیری و طالبان را در رسیدن به قدرت کمک کنند.
او با اشاره به انتخابات پاکستان افزود: نتیجه انتخابات در این کشور قرار گرفتن عمرانخان در قدرت بود که نزدیکترین جناح سیاسی به ارتش و منتخب آنها است. در هندوستان با توجه به دیدگاههایی که نخست وزیر این کشور داشته است گرایشات رادیکال هندوییسم رشد کرد.آخرین موضوعی که در این رابطه میتوان به آن اشاره کرد قانون تابعیت است که با مخالفت مسلمانان مواجه شد،اين قانون هندو بودن را مهم تلقی میکند.
بیشتر بخوانید:جنجال استیضاح ترامپ و انحلال پارلمان انگلستان از مهمترین رویدادهای ۲۰۱۹
انتهای پیام/