ایوب کرد اظهار داشت: با توجه به اینکه برای نخستین بار در کشور جلسه استانی بررسی نحوه احداث پایانه مرزی در سیستان و بلوچستان مورد توجه قرار گرفت باید از این فرصت برای رفع مشکلات احتمالی در دیگر پایانههای مرزی کشور و مد نظر قرار دادن تمامی ملاحظات آینده بهره گرفت.
او با بیان اینکه بزودی با راه اندازی پایانه مرزی ریمدان شاهد افزایش تبادلات مرزی ایران و پاکستان خواهیم بود، افزود: اراضی واقع شده در این مرز مهم و استراتژیک به دلیل ملی بودن فرصت مطلوبی را برای محوطه سازی مناسب و در نظر گرفتن تمامی امکانات مورد نیاز دستگاه فراهم کرده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مرز محل تردد است نه توقف از مشاور طرح پایانه مرزی ریمدان خواست با الگوبرداری از پایانههای مرزی استاندارد و مدنظر قرار دادن نقطه نظرات کارشناسان دستگاههای مختلف استانی، زمینه را برای تردد روان کالا و مسافر در این پایانه مرزی فراهم کند.
کرد تامین رفاه و آسایش مسافران و رانندگان با ملیتهای مختلف از طریق بکارگیری تاسیسات و امکانات رفاهی، اجرای بهینه مقررات و هماهنگی میان ارگانها و سازمانهای متعدد مسئول، انسجام و نظم در عملیات و پیشگیری از اتلاف وقت مراجعین، تسهیل و تسریع در عبور و مرور در مرزها، ایجاد رونق اقتصادی و بهبود شرایط کسب و کار در منطقه را از جمله مهمترین اهداف احداث پایانه مرزی ریمدان عنوان کرد.
اوخاطر نشان کرد: مرز ریمدان فاصله کوتاهی با مراکز جمعیتی پاکستان دارد و میتوان از این مرز علاوه بر واردات، صادرات و ترانزیت کالا برای تردد تعداد زیادی از زوار پاکستانی مرقد مطهر اباعبدالله الحسین و سایر اماکن زیارتی کشور بهره گرفت.
پایانه مرزی ریمدان در شمال شرقی شهرستان چابهار واقع شده است که با توجه به موقعیت استراتژیک آن، نقش مهمی در افزایش مراودات و تبادلات تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام/ع