او ادامه داد: امیدواریم با پیگیریهای صورت گرفته این سامانه تا پایان امسال تکمیل شود و به وسیله آن بتوانیم مودیان واقعی مالیاتی را شناسایی کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کشور گفت: باید فرارهای مالیاتی در کشور که تعداد آن نیز زیاد است شناسایی شود و اگر این مهم محقق شود شاید نیازی به دریافت مالیات از کارکنان دولت نباشد البته سقف معافیت مالیاتی که از سوی مجلس تصویب شده ممکن است جوابگوی هزینههای مودیان در شهرهای بزرگ نباشد.
حجت الاسلام درویشیان با اشاره به اینکه شفافسازی و رصد امور اقتصادی در گمرگ و مقابله با فساد در این حوزه نیز جزو اولویتهای ما است گفت: سیاستهای مدنظر در حوزه اصلاح نظام اداری کشور که سالها قبل توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد باید به درستی اجرایی شود و از این طریق شایستهسالاری در انتصابات و استخدامها شکل میگیرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: نظام استخدامی کشور نیز باید از توصیهمحوری به نخبهمحوری حرکت کند؛ برای مثال دستگاهی اجرایی وجود دارد که سه چهارم نیروی انسانی آن به دلیل اینکه با توصیه مشغول به کار شدهاند کارآمد نیستند.
حجت الاسلام درویشیان ادامه داد: از سوی دیگر باید تفویض اختیارات به ویژه در حوزه مدیران استانی افزایش پیدا کند و البته دولت و مجلس شورای اسلامی باید در این زمینه نقش تسهیلگر داشته باشند.
او گفت: در حوزه مبارزه با فساد و شناسایی گلوگاههای اصلی آن مصر هستیم اما برخی از زمینههای فساد ناشی از ساختارها و برخی قوانین است. همچنین برخی ساختارهای خصوصیسازی نیز نیازمند اصلاح است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: سازمان بازرسی قطعا برخورد با مدیران فرصتطلب و سودجو و یا مدیرانی که به بهانه دور زدن تحریم دنبال پر کردن جیب خود هستند را در اولویت دارد و با جدیت آن را دنبال میکند.
حجت الاسلام درویشیان گفت:احصای مشکلات تولید را به صورت جدی دنبال میکنیم و دفتری در سازمان با این محوریت تشکیل شده و از زمان حضور آیت الله رئیسی در دستگاه قضا، پانصد واحد تولیدی دارای مشکل به چرخه تولید بازگشته است.
بیشتر بخوانید:در کنار مبارزه با فساد، از تولید ملی و سرمایهگذاران سالم حمایت میکنیم
انتهای پیام//م.م