این مقام انتظامی ادامه داد: متهم پس از رویارویی با افسر پرونده علیرغم اینکه در ابتدا منکر همه چیز بود مدعی بود، از جعلی بودن کارت پایان خدمت خود خبر ندارد که در نهایت لب به اعتراف گشود و گفت که در سال ۹۱ با پرداخت ۱۵۰ میلیون ریال پول نقد به یک جاعل اسناد دولتی، اقدام به دریافت کارت پایان خدمت کرده و در همان سال موفق شده گذرنامه خود را بگیرد.
وی تصریح کرد: متهم به جرم استفاده از کارت جعلی، به مرجع قضائی معرفی شد و تلاش برای شناسایی و دستگیری جاعل کارت مذکور ادامه دارد.
سرهنگ مرادی خاطر نشان کرد: تا سال ۹۴ دریافت تمامی مدارک برای اخذ گذرنامه به صورت دستی بوده و از آن تاریخ به بعد با تمهیداتی که اندیشیده شد، در راستای تفکیک اسناد جعلی از واقعی، این روال به صورت سیستمی انجام میپذیرد و متقاضیان برای تمدید و یا تعویض گذرنامه خود نیازمند تأییدیه سیستمی کارت پایان خدمت و یا معافیت از سازمان نظام وظیفه هستند.
وی اضافه کرد: شهروندان مراقب افراد جاعل باشند و هرگونه مدرکی که به نظرشان مشکوک است را سریعا به پلیس گزارش دهند، چرا که پلیس با هماهنگی دستگاه قضائی با تمام افرادی که از راه غیرقانونی و جعل مدارک هویتی مبادرت به تحصیل اسناد مسافرتی کنند برخورد خواهد کرد.
معاون مهاجرت و گذرنامه پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ در پایان بیان داشت: مسافرت با گذرنامه جعلی علاوه بر اینکه در کشور مقصد پیگیرد قانونی دارد، موجب سیر مراحل قضائی در کشور ایران نیز خواهد شد که در این مسیر، مسافران علاوه بر تحمل کردن خسارتهای مادی، دچار آسیبهای روحی و روانی خواهند شد.
انتهای پیام/