سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی شلغم و لبو؛ ترکیب جذابی از تردی و تندی

دراین مطلب طرز تهیه یک ترشی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر میانه خوبی با شلغم ندارید، ترشی آن نظر شما را عوض خواهد کرد. ترشی شلغم یکی از لذیذترین انواع ترشی­هاست که به راحتی و در کم­ترین زمان ممکن درست می­شود و تردی آن هیجان دوچندانی به طعمش می­دهد. با فلفل تند هم می­توان این طعم لذیذ را چندبرابر کرد؛ اگر تندی دوست داشته باشید.

مواد لازم:

لبو: ۱ عدد
آب: ۱٫۵ فنجان
شلغم: ۵۰۰ گرم
سرکه سفید: ۱ فنجان
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل تند: به مقدار نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برای تهیه ترشی شلغم ابتدا شلغم­ها را پوست می­گیریم، تمیز می­شوییم و در آبکش قرار می­دهیم تا آب اضافه آن‌ها خارج شود. در قابلمه­ای کوچک ۵/۱ فنجان آب می­ریزیم و روی حرارت قرار می­دهیم و نمک و سرکه را نیز به آب اضافه می­کنیم و اجازه می­دهیم تا نمک کاملا در آب حل شود و آب به جوش بیاید. تا جوش آمدن آب، لبو را پوست می­گیریم و می­شوییم و شلغم­ها را برش می­دهیم.

۲. لابه لای برش زدن شلغم­ها حواسمان باید به قابلمه آب روی حرارت نیز باشد تا آب که به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداریم و کنار بگذاریم تا خنک شود.

۳. پس از تمام شدن برش شلغم­ها، لبو را نیز با قالب یا با چاقو خرد می­کنیم. در مرحله بعد در شیشه­ای کاملا خشک شلغم­ها را می­ریزیم سپس فلفل­ها و لبو‌ها را نیز لابه لای شلغم­ها در شیشه می­ریزیم و مخلوط آب و نمک و سرکه را به شیشه اضافه می­کنیم.

۴. در ادامه در شیشه را محکم می­بندیم و به مدت ۱ هفته در جای خنک و خشک شیشه را قرار می­دهیم.

منبع : ایرنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.