او افزود: این مرکز تخصصی تیم کاملی از پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی، فوق تخصص مراقبت های ویژه، جراحی عمومی و بیهوشی، تیم پرستاری با تجربه و دوره دیده، فیزیوتراپ، روانشناسان بالینی به بیماران و مصدومان ناشی از سوختگیهای شیمیایی، آتش سوزی و سایر آسیبهای پوستی خدمات درمانی ارائه می دهد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: این بخش با ۱۰ تخت بستری عادی، ۲ تخت بستری مراقبت های ویژه سوختگی، چهار تخت اورژانس سوختگی و یک تخت احیا، یکی از استانداردترین بخشهای سوختگی کشور است که سالانه پذیرای بیش از هزار و ۵۰۰ بیماران سوختگی سیستان و بلوچستان و استان های همجوار است.
او با اشاره به تنوع روش ها و تکنیک های درمانی مورد استفاده در این بخش فوق تخصصی گفت: مصدومان با توجه به درصد سوختگی از خدمات استاندارد و پیشرفته مورد نیاز بهرهمند می شوند.
هاشمیشهری با تاکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی برای کاهش موارد سوختگی در منزل و محل کار گفت: سوختگی با مایعات داغ و برق گرفتگی مهمترین دلایل سوختگی کودکان را تشکیل می دهد و در بزرگسالان نیز مهمترین گروه از افراد دچار سوختگی شامل مصدومان ناشی از تصادفات جاده ای و حوادث مرتبط با قاچاق و نگهداری سوخت، نشت و انتشار گاز از سیستم های گازکشی و سیلندرهای گاز غیراستاندارد، برق گرفتگی، سوختگی با اسید و قیر و همچنین حوادث شغلی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: گروهی از بیماران سرطانی نیز که پس از اشعه درمانی و به عنوان یکی از عوارض جانبی این شیوه درمان دچار درجاتی از سوختگی می شوند نیز گروه دیگری از مراجعان این مرکز فوق تخصصی را تشکیل می دهند.
انتهای پیام/ع