یک مقام مسئول در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
حسن قلیپور مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تاکید بر اینکه تمام خودروهای بنزینی قابلیت دوگانهسوز شدن دارند، اظهار کرد: اولویت نخست در دوگانهسوزشدن خودروها، پرمصرفهایی است که وانتها را شامل میشود؛ بعد از آن نیز ناوگان حمل و نقل عمومی مانند ون و انواع تاکسیها در دستور کار گازسوزسازی قرار دارند.
او ادامه داد: با توجه به سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین، دولت سازمان برنامه و بودجه را موظف کرد که برای مصرف سی ان جی این طرح را اجراکند تا مردم به سمت دوگانه سوز کردن خودروهایشان تشویق شوند.
قلی پور افزود: برهمین اساس شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه برای طرح دوگانه سوز کردن خودروها درنظر گرفته شده که یک میلیون ۴۶۴ خودرو در مرحله اول اعم از تاکسی و وانت بارهای دوگانهسوز سوز شدند.
مدیر طرح سیانجی شرکت ملی پالایشو پخش فرآوردههای نفتی اضافه کرد: در حال حاضر دولت، وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور به وظایف خود عمل کردند به طوری که با همکاری بخش خصوصی زمین برای توسعه جایگاههای سی ان جی در اختیار ما قرار میدهند که این خود نیاز به اشتغال و تبع آن باعث کاهش آلودگی هوا میشود.
بیشتر بخوانید: گازرسانی به سیستان، وعده ای که عملی نشد!/ ماجرای کمبود کپسول گاز به دلیل قاچاق به افغانستان
قلی پور تصریح کرد: درحال حاضر ۴.۵ میلیون خودرو در کشور گاسوز هستند که ۱.۵ میلیون دیگر که در نهایت ۶ میلیون خودرو از ۲۱ خودرو در سطح کشور که در حال تردد هستن گازسوز هستند.
گفتنی است تفاهمنامهای با ایران خودرو و بانکهای عامل در این خصوص انجام شده که مابقی بانکها نیز در دست اقدام است.
انتهای پیام/