وی با تاکید بر چکش کاری بودجه بخش کشاورزی برای سال آینده افزود: برای استمرار خودکفایی محصولات استراتژیک، پایداری تولید و آموزش کشاورزان انتظار می رود که بودجه بخش کشاورزی افزایش یابد چرا که با بودجه فعلی نمی توان آینده ای برای کشاورزی در نظر گرفت.
خان محمدی با اشاره به اینکه آینده تولید محصولات کشاورزی ارتباطی به بودجه ندارد، بیان کرد: آینده تولید محصولات کشاورزی در دست تولیدکنندگان است و تنها بودجه سالانه به زیرساخت ها مربوط می شود به طوریکه در صورت نبود بودجه مناسب، برنامه ریزی مناسبی برای پایداری تولید محصولات نمی توان داشت.
به گفته این مقام مسئول، لایحه بودجه سال ۹۹ جوابگوی زیرساخت های تولید بیش از ۱۰۰ میلیون تن محصولات کشاورزی و استمرار پایداری در بخش نیست.
وی با تاکید بر این مسئله که بودجه بخش کشاورزی باید بر اساس مطالعات زیرساختی صورت گیرد، افزود: این در حالی است که بودجه سال آینده بدون توجه به مطالعات زیرساختی صورت گرفته است و در صورت افزایش ۵ برابری رقم بودجه فعلی تمامی برنامه ها در سیستم آبیاری تحت فشار، نگه داری خاک، انتقال یافته ها و آموزش و ترویج محقق خواهد شد.
مدیر عامل مجمع ملی نخبگان کشاورزی در واکنش به بودجه ناچیز بخش کشاورزی در برابر صنعت و دیگر بخش ها گفت: با وجود آنکه افزایش زیرساخت ها در بالابردن درآمد دولت و پایداری تولید تاثیر بسزایی دارد، از این رو بیان اظهاراتی مبنی بر نبود منابع مالی کافی از سوی دولتمردان آینده کشور را در معرض خطر قرار می دهد.
انتهای پیام/