علیرضا ظریفیان یگانه گفت: این گونه خبر نوشتن و ادعا کردن اساساً کاری ندارد کافی است طبق برنامهای از پیش تعیین شده در چارچوب عملیات روانی، برخی ادعاها کنار هم چیده شود. وقتی از این رسانه درخواست منبع یا سند شود، شما را به موجودات نامرئی ارجاع میدهد که هیچ امکانی برای صحتسنجی آن وجود ندارد.
وی، این ادعای خبرگزاری رویترز را نه فقط از باب امنیتی و اطلاعاتی بلکه حتی از جنبه خبری کاملاً بی ارزش و آسیبی جدی به اعتبار از پیش مخدوش شده این خبرگزاری دانست.
ظریفیان در ادامه به طرح این پرسش پرداخت که وقتی رویترز نمیخواست منبع، سند یا حتی قرینهای کوچک برای ادعایش ارائه کند، چرا به آمار ۱۵۰۰ نفر اکتفا کرده است میتواند بگوید ۲۰ هزار نفر کشتهاند، اما این خبرسازیهای جعلی اعتباری ندارد.
رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی گفت: همان طور که در دستور رهبر معظم انقلاب آمده بود موضوع بررسی این موضوع و دلجویی از خانوادههای کشتهشدگان اخیر در سه گروه ادامه دارد و پس از جمعبندی کامل این مسئله در این باره اطلاع رسانی میشود.
وی گفت: از مدتها پیش گروهی برای رسیدگی به آسیبدیدگان حوادث اخیر تشکیل شد که موظف است کل مسائل مربوط به آسیبدیدگان را جزء به جزء بررسی کند تا به طور کامل مشخص شود که هر فرد در چه وضعی آسیب دیده است.
انتهای پیام/