سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر بهداشت:

صندلی دانشگاه پزشکی جای بیسواد و آقازاده نیست/ جان مردم را به طبیب بیسواد نمی‌دهیم

وزیر بهداشت گفت: صندلی دانشگاه‌های علوم پزشکی جای افراد نخبه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سعید نمکی امروز دوشنبه دوم دی ماه در آیین تکریم و معارفه رؤسای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: صندلی دانشگاه‌های علوم پزشکی جای افراد نخبه است، اما متاسفانه در سال‌های گذشته اتفاقات تلخی به دلیل سوءاستفاده از موقعیت پدر و مادر و رانت ایجاد شده و بچه پولدار‌های بیسواد، آقازاده و دروغگو که نه لیاقت داشتند و نه سواد، این صندلی‌ها را اشغال کرده‌اند.

او اضافه کرد: حدود ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم‌زاده که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند، از دانشگاه بیرون کردیم، پولدارها به شرط دانایی و نخبگی می‌توانند بر صندلی دانشگاه بنشینند.

نمکی عنوان کرد: من پدرم راننده کامیون و مادرم قالیباف بود، باید فضایی ایجاد کرد تا همه بتوانند تحصیل کنند نه مثل ساسانیان فقط آقازاده‌ها درس بخوانند.

او ادامه داد: در سال‌های گذشته خدمات ارزشمندی در عرصه سلامت کشور رقم خورده که دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور اساتید برجسته از پیشتازان ارائه این خدمات بوده است.

نمکی، با بیان اینکه با استمرار طرح تحول سلامت توانستیم پرونده الکترونیک خدمات سلامت را آغاز کنیم، افزود: استقرار پزشک خانواده که از فارس شروع شد را نیز با یک معماری و بازنگری جدید در دستور کار قرار دادیم.

وزیر بهداشت با اعلام این خبر که طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته، گفت: در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون اولویت را بیماری‌های غیر واگیر دادیم و حاصل این طرح نیز شناسایی دو هزار و ٧٠٠ مورد جدید ابتلا به فشارخون بالا بود که خود خبر نداشتند.

نمکی همچنین با بیان اینکه امسال گواهی ریشه کنی سرخک را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کردیم، به سیل بهار ٩٨ در ٢٥ استان کشور اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه علی‌رغم اینکه در ٦ استان شاهد شدت سیل بودیم، اما حتی یک مورد اپیدمی مشاهده نشد.

او به فراگیری بیماری آنفلوانزا در آمریکا که اخیرا جان یک هزار و ٨٠٠ شهروند آمریکایی را گرفته هم اشاره و با مقایسه آن در ایران، افزود: خوشبختانه موفق به مهار این بیماری به ویژه ویروس H1N1 در کشور شده‌ایم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در شرایطی که آمریکایی‌ها می‌خواستند برای حداقل نیازهایمان ما را از پای در بیاورند، اما هزار پروژه درمانی تا هفته سلامت در استان‌ها افتتاح خواهیم کرد.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه رئیس جدید دانشگاه، دانشگاه را به دام سیاست زدگی نکشاند، گفت: بنده خود بار‌ها اعلام کرده‌ام که وزیر بهداشت اصولگرا، اصلاح طلب، معتدل، زرتشتی، لامذهب و حتی زندانی محکوم به اعدام هستم و معتقدم اگرچه دانشجو باید در عالم سیاست زنده باشد، اما رئیس و هیئت رئیسه نباید در چاله سیاست بیفتند.

نمکی با تاکید بر توجه ویژه به دانشجو و دانشگاهی و با تاکید براینکه دانشجو را نمی‌زنند، بلکه نوازش می‌کنند، اضافه کرد: دست همه اعضای هیئت علمی را می‌بوسیم، اما مگر رفتگر و کارگر و کارمند این مملکت برای فرزندانشان تلاش نمی‌کنند؟ ما به دنبال پول و طبقه که نیستم و عقده درافتادن با نظام‌های طبقه‌ای نداریم، لذا جان مردم را به طبیب دروغگوی بیسواد نمی‌دهیم.

او همچنین خطاب به رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: رو به روی فساد محکم بایستید، مسائل رفاهی پرسنل، دانشجویان و خوابگاه‌ها را دریابید، اولویت پیشگیری بر درمان و اولویت درمان‌های سرپایی به جای بستری را در دستور کار قرار دهید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در اسناد بالادستی پس از انقلاب غنی‌تر از بیانیه گام دوم انقلاب نداریم و ضروری است که برای تحقق اهداف آن تلاش کنیم.

آیین تکریم و معارفه علی بهادر رییس پیشین و مهرزاد لطفی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور وزیر بهداشت، استاندار فارس، امام جمعه شیراز و جمعی از مسئولان دانشگاه و شهرستان شیراز انجام شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۳ دی ۱۳۹۸
آدم با شنیدنش از وحشت سن کوپ میکنه یعنی آن قدر بی در و پیکر بوده!
علی
۲۲:۰۰ ۰۲ دی ۱۳۹۸
این معاون وزیر که خیلی سینه چاک سهمیه منطق محروم و... را بی عدالتی می دانست چرا اظهار نظر نکردن که چطور صندلی‌های رشته های مختلف توی این دولت به بیسوادان پولدار فروش رفت وایشان حتما خواب بودن یا مثل وزیر واستادار موقع نیازمردم؛ ایشان مرخصی تشریف داشتن،...
ناشناس
۲۱:۵۸ ۰۲ دی ۱۳۹۸
مدرسه شاهد
پدر مادر معلم اولویت یک
پدر یا مادر معلم اولویت ۲
پدر مادر پدربزرگ مادر بزرگ شهید اولویت ۳
مادر یا پدر یا مادرو پدر بزرگ شهید اولویت ۴
و....
کی قانون شفاف و منطقی در سلطان آباد برگزار میشه
ناشناس
۱۶:۳۱ ۰۲ دی ۱۳۹۸
این ۱۳۴ نفر در دوران وزارت چه کسی وارد شدن که حالا شما به بیرون کردنشون افتخار میکنی !!!!!!!
دانشجو
۱۶:۳۰ ۰۲ دی ۱۳۹۸
به نام خدا
پس تکلیف عزیزانی که با سهمیه صندلی پزشکی و پیراپزشکی را اشغال کرده اند چی میشه؟ شخصی مثل من یگ عمر درس بخونه تلاش کنه بعدم مجبور بشم برم تو رشته ای که علاقه ای بهش ندارم ولی بعضیا به امتیاز و سهمیه خیلی راحت به اونی که میخان میرسن
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۲ دی ۱۳۹۸
بالاخره برداشتن سهمیه ها تصویب شد ؟؟.؟؟
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۲ دی ۱۳۹۸
باشکاه از پول پزشکان و وکلا و برج سازان گزارش تهیه کن
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۲ دی ۱۳۹۸
آلمان پزشک این همه درآمد نداره
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
پزشکهای ما خیلی باسواد هستن معلومه
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۲ دی ۱۳۹۸
چرا برای کولبری سهمیه چند درصدی نمی گذارند حقشان زایع شده
ناشناس
۱۵:۱۶ ۰۲ دی ۱۳۹۸
چرا یه سر به دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشکده داروسازیش نمیزنین.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
باشه باورمون شدش
ناشناس
۱۵:۱۰ ۰۲ دی ۱۳۹۸
اونهایی که واردشدن چی ؟؟؟
ماندلا
۱۵:۱۰ ۰۲ دی ۱۳۹۸
چکار می کنید.
ماندلا
۱۵:۱۰ ۰۲ دی ۱۳۹۸
چکار می کنید.
ناشناس
۱۵:۰۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
لطفا سواد را تعریف کنید
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۲ دی ۱۳۹۸
سلام خدا رو شکر میدانید اوضاع چگونه است.خواهش میکنم حتما کاری کنید که کنکور سال بعد تمام این بی عدالتیها ازبین برود.بچه هایی که باهوش هستند وبا تلاش ومرارت و رنج فراوان با حداقل امکانات درس می خوانند جایی در صندلی پزشکی ندارند‌،شما در برابر خداوند مسئول هستید....
ناشناس
۱۴:۵۸ ۰۲ دی ۱۳۹۸
خوبه همینجوری پیش برید
دبیر
۱۴:۴۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
اقای وزیر بنظر شما صندلی مهندس برق خودرو و... جای چه کسانیه؟
A
۱۴:۳۸ ۰۲ دی ۱۳۹۸
، اقا زاده ها رو معرفی کنید
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
تا دیروز که مشکلی نبود
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
از حق مظلوم دفاع کنید
ناشناس
۱۴:۱۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
در بحث دانشگاههای علوم پزشکی کلیه سهمیه ها باید برداشته بشه تا واقعا ادم نخبه و باسوادش وارد این مقوله بشه
ناشناس
۱۴:۰۷ ۰۲ دی ۱۳۹۸
ریاست و دانشگاه و استخدام شدن حق کسانی است!
علی
۱۴:۰۲ ۰۲ دی ۱۳۹۸
و خدمت به ملت و مملکت
ناشناس
۱۳:۵۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
باید جلوی اونایی که یه چند ترم دانشگاه های خارج درس میخونند و بعد سر کلاس پزشکی یا دندانپزشکی سراسری مینشینند و مدرک دانشگاه های معتبر ایرانی رو میگیرند را گرفت
ناشناس
۱۵:۱۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
انها مدرک نمی خواهند پول میخواهند که در اختیارشان است
ناشناس
۱۳:۵۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
چند سال پیش پدرم رو در بیمارستان شهید رجائی کرج بستری کردیم وقتی پدرم داشت شرحی از بیماریش می داد دکتر خیلی تند و عصبانی گفت بسه دیگه این قدر داستان نگو. پدرم ساکت شد و من دلم شکست که در حضور من به پدرم بی احترامی کرد. براش سرم نوشت و به محض وصل سرم خون از دهان و بینی پدرم زد بیرون. هر چی رفتم خواهش کردم که دکتر بیاد پدرمو رو ببینه نیومد و گفت متخصص فردا میاد و می بینه. فردا ظهر متخصص اومد و گفت خانواده ام باید به خاطر کوتاهی در رساندن پدرم به دکتر مجرم شناخته بشن و دادگاهی بشن. با هزار ترفند تونستیم جنازه پدرم رو از بیمارستان پس بگیریم و دفن کنیم. هرگز خاطرات تلخش از ذهنمون بیرون نمیره. حتما" پزشک کشیک اون شب هم از این پزشک های قلابی بوده. که نه راضی شد شرح بیماری رو از زبان پدرم بشنوه و نه راضی شد موقع خون بالا آوردن پدرم به بالینش بیاد. من به خدا واگذار کرده ام مسببینش رو.
علی
۰۰:۵۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
همه بیمارستان ها و پزشکان که اینطور نیستند.
ناشناس
۱۳:۳۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
در دانشگاه آزاد که با پول دکتر میشوند را چکار میکنید؟
محسن
۱۴:۲۱ ۰۲ دی ۱۳۹۸
قبول شدن رشته پزشکی دانشگاه آزاد هم رتبه بالا لازم داره
ناشناس
۱۴:۲۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
حالا اون خوبه دانشگاه آزاده. من کسی و می شناسم که به واسطه سهمیه ی کارت جانبازی پدرش پزشکی قبول شده. جالب اینکه پدرش اصلن جبهه نرفته. اون و می خواهید چیکار کنید؟
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۲ دی ۱۳۹۸
قبولی پزشکی دانشگاه آزادم آسون نیست وگرنه خیلیا میرفتن حتی با بی پولی
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی وزارت بهداشت چی شد؟؟؟؟؟؟!
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۲ دی ۱۳۹۸
صدها نفر با خريد صندلي در حال تحصيل اند يا به عنوان پزشك در حال كارند . قرار شد پيگيري كنيد و نتيجه را اعلام كنيد. پس چي شد؟
محمد315
۱۳:۰۲ ۰۲ دی ۱۳۹۸
حرفای قشنگ خوب میزنید به شرطی که خوب عمل بشه