او افزود: پرورش ماهی از شاخصه های رونق تولید است که با بهره گیری از ظرفیت های آبی استان ارزش افزوده مضاعف در بخش تولیدات کشاورزی را به همراه دارد .
مدیرشیلات و امور آبزیان البرز گفت : بالغ بر ۹۸ واحد پرورش ماهی سرد آبی و ۱۱ واحد پرورش ماهی گرم آبی در استان وجود دارد
ضیائیان افزود : مصرف آبزیان به ویژه ماهی در سبد غذایی مردم در بسیاری از کشور های دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است ولی در سبد غذایی خانوار ایرانی هنوز جایگاه اصلی خودرا پیدا نکرده است.
ضیائیان گفت : سرانه مصرف آبزیان در استان به ازای هر نفر ۹.۶ کیلوگرم است که میتوان با فرهنگ سازی سرانه مصرف را در استان افزایش داد.
او افزود: ارزش بالای غذایی آبزیان به خصوص ماهی سبب شده که همواره به عنوان غذای مهم و بسیار با ارزش محسوب شود به طوری که کارشناسان تغذیه همواره مصرف این ماده غذایی را برای سلامتی بدن مفید می دانند.
مدیر شیلات و امور آبزیان البرز گفت : از ابتدای سال تاکنون صادرات محصولات شیلاتی خوراکی استان به ارزش حدود ۳۰۰ هزار دلار بوده است که این میزان صادرات شامل انواع ماهی ، خاویار ، میگو و خرچنگ به کشور های اروپایی و آسیایی است.
انتهای پیام / ن.ش