بر اساس اصلاحات انجام گرفته ماده (۱) این لایحه به شرح زیر اصلاح شد:
ماده (۱) به منظور تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران در بخش ورزش و امور جوانان کشور، اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان که در این قانون به اختصار «وزارت» نامیده میشود با رعایت احکام و ارزشهای اسلامی و شئون انقلاب اسلامی.
همچنین نمایندگان با اصلاح بند (پ) ماده (۲) لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان به شرح زیر موافقت کردند:
بند (پ) ماده (۲): ورزش همگانی هر نوع ورزش و فعالیت بدنی که نشاط و سلامت عمومی مردم را تأمین میکند.
بر اساس این گزارش جزء (۴) بند (الف) ماده (۴) با موافقت نمایندگان اصلاح شد.
در جزء (۴) بند (الف) ماده (۴) آمده است: ترویج ارزشها و موازین اسلامی و ارزشهای فرهنگی – اخلاقی، منش پهلوانی در ورزش.
همچنین نمایندگان تبصره جزء (۱۲) بند (الف) ماده (۴) را به شرح زیر اصلاح کردند: فعالیتهای رسمی تربیت بدنی مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه به جز فعالیت باشگاههای ورزشی آنها از شمول این بند مستثنی هستند.
نمایندگان جزء (۶) بند (پ) ماده (۴) را به شرح زیر اصلاح کردند: صدور مجوز تأسیس و نظارت بر فعالیت خانههای جوانان.
بر اساس این گزارش یک تبصره به انتهای ماده (۴) با موافقت نمایندگان به شرح زیر الحاق شد.
تبصره: بندهای (پ) و (ت) این ماده با رعایت مصوبه جلسه ۲۸۷ مورخ ۶ مرداد ۷۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع تصویب «اساسنامه شورای عالی جوانان» اجرا میشود.
همچنین جزء (۱) بند (الف) ماده (۵) به شرح زیر اصلاح شد.
در جزء (۱) بند (الف) ماده (۵) آمده است: اتخاذ سیاستهای توسعه تربیت بدنی و ورزش کشور متناسب با سند آمایش سرزمینی کشور در چارچوب قانون.
بر اساس این گزارش جزء (۳) بند (الف) ماده (۵) با موافقت نمایندگان اصلاح شد.
جزء (۳) بند (الف) ماده (۵): هماهنگسازی فعالیتهای تربیت بدنی و ورزش کشور و رفع چالشها و موانع توسعه ورزش در چارچوب قانون.
همچنین ماده (۶) لایحه اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش به شرح زیر اصلاح شد.
ماده ۶: به منظور تکریم و حمایت از قهرمانان، پیشکسوتان، نابینایان و ناشنوایان ورزشی دارای عناوین قهرمانی المپیک و پاراالمپیک، جهانی، آسیایی، پاراآسیایی و ملی غیرشاغل و فاقد درآمد مستمر و مشخص، صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور در فهرست نهادها، موسسات عمومی غیردولتی، موضوع قانون فهرست نهادها و موسسات عمومی غیردولتی مصوب ۱۳۷۳ با اصلاحات بعدی با استفاده از منابع و امکانات موجود قرار میگیرد. اساسنامه صندوق توسط وزارت ورزش و جوانان تهیه میشود و ظرف مدت ۶ ماه پس از لازمالاجرا شدن قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.
انتهای پیام/