یزدانی بر تملک باغات در مناطق کم برخوردار ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۷ در راستای افزایش سرانه فضای سبز در این مناطق تاکید کرد و راهکارها و رهنمودهای لازم را در جهت تسهیل گری در این راستا ارائه کرد.
یزدانی در این جلسه پس از ارائه گزارشی در خصوص عملکرد کارگروه تملک باغات با بیان این که در سطح شهر تهران ۶ منطقه (۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۷) سرانه فضای سبز پایین تری نسبت به سایر مناطق دارند، گفت: لزوم توجه ویژه به این مبحث جزو خواستههای اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران و شهردار محترم تهران بوده است که باید در این بخش توجه بیشتری به این موضوع داشته باشیم.
یزدانی با ذکر این نکته که از ۳۵۲ محله در سطح شهر تهران، ۱۷ محله فاقد پارک بوده است، گفت: با تلاشهای صورت گرفته در طول ۲ سال گذشته ۵ محله دارای پارک شدند و ۱۲ محله دیگر فاقد پارک هستند و این محلات در اولویت کاری ما قرار دارند.
وی در ادامه تاکید کرد: از محل اخذ عوارض حاصل از اجرای لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها؛ مناطقی که دارای سرانه کم فضای سبز یا محلات آنها فاقد بوستان میباشند، با تملک باغات و اراضی مشجر واقع در محدوده خود و تبدیل آن به بوستان عمومی نسبت به افزایش سرانه فضای سبز خود اقدام کنند.
یزدانی در ادامه تصریح کرد: همچنین مناطق (۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۷) نسبت به شناسایی اراضی مذکور اقدام و با هماهنگی حوزه خدمات شهری و سازمان بوستانها اجرای این مهم را بر عهده گیرند.
لازم به ذکر است در این جلسه اراضی معرفی شده در مناطق ۱۴ و ۱۶ نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید مستندات مربوطه جهت تعیین اولویت تملک به حوزه خدمات شهری و سازمان بوستانها ارسال گردد.
همچنین در جریان این جلسه شهرداران مناطق ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲ و ۱۷ به بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات و موانع پیش رو در راستای تملک باغات و زمینهایی که شرایط تبدیل شدن به فضای سبز عمومی را دارند مطرح و در این خصوص بحث و تبادل نظر و راهکارهای لازم ارائه گردید.
گفتنی است در پایان این جلسه مهندس یزدانی بر موضوعاتی، چون لزوم جانماییهای کارشناسی شده جهت ساخت سرویسهای بهداشتی در نقاط پیش بینی شده الزاما خارج از بوستان ها، انتقال چوب و سرشاخه جمع آوری شده در مناطق به نقاط تعیین شده از سوی سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران و ساماندهی مشاغل بی کانون در مناطق تاکید کرد.
انتهای پیام/