سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

چگونه بعد از طلاق با فرزندانمان رفتار کنیم؟

یک روانشناس گفت: جدایی والدین و طلاق بر فرزندان اثر نمی‌گذارد، بلکه طولانی شدن فرآیند طلاق آسیب زاست.

هانیه لواف روانشناس و مشاور خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چگونگی رفتار با فرزندان بعد از طلاق اظهار کرد: جدایی والدین و طلاق بر فرزندان اثر نمی‌گذارد، بلکه طولانی شدن فرآیند طلاق آسیب زاست.

وی بیان کرد: والدینی که طلاق عاطفی گرفته اند و دائم در خانه در حال دعوا و کشمکش هستند بیشتر از آن هایی که به صورت رسمی از هم جدا شده‌اند، به فرزندانشان آسیب وارد می‌کنند.

این روانشناس گفت: برای بهتر شدن حال فرزندان بعد از جدایی باید از بروز آسیب جلوگیری کرد و والدین اقداماتی انجام دهند که طی شدن این فرآیند کنترل شود.

لواف با بیان اینکه والدین متناسب با سن فرزندان اطلاعات صادقانه‌ای به آن‌ها بگویند، افزود: به فرزندان حقایق را بگوییم تا آن‌ها بتوانند با این مسئله کنار بیایند و فرضیه سازی اشتباه نکنند، چراکه ممکن است احساس عدم امنیت کنند.

وی با اشاره به اینکه گاهی فرزندان خودشان را مقصر جدایی والدینشان می‌دانند، اضافه کرد: آن‌ها فکر می‌کنند به دلیل رفتار‌های اشتباهشان پدر و مادرشان از هم طلاق گرفتند؛ لازم است والدین به تخیلات فرزندان پایان دهند.

این روانشناس تاکید کرد: والدین نباید در حضور فرزندان از یکدیگر بدگویی کنند و به آن‌ها بگویند؛ مادر تو زن بدی است یا پدر تو مرد بدی است.

وی با بیان اینکه والدین باید نسبت به فرزندشان مسئولیت پذیر باشند، افزود: والدین فعالیت‌های مربوط به فرزندنشان را به صورت مشترک انجام دهند تا به فرزند خود احساس امنیت دهند.

این روانشناس بیان کرد: والدین باید شرایطی را مهیا کنند تا فرزندشان با شرایط جدید سازگار شود و بتواند با شرایط ایجاد شده کنار بیاید.

لواف با اشاره به اینکه خود طلاق بی ثباتی را در روال عادی زندگی کودک ایجاد می‌کند، اضافه کرد: نباید انتظار رفتار‌هایی که از فرزندان داشتیم را کنار گذاریم و باید همچنان مانند گذشته در مقابل رفتار‌های اشتباه فرزندانمان بایستیم.

این روانشناس ادامه داد: اگر والدین توجه بیش از اندازه به خواسته‌های فرزندانشان داشته باشند، ممکن است باج گیری عاطفی ایجاد شود و والدین نباید در این دام گرفتار شوند.

وی خاطرنشان کرد: والدین باید بعد از طلاق شرایط و امکانات را برای فرزندشان فراهم کنند، اما به آن‌ها باج ندهند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
چاووش چگنی
۱۱:۵۵ ۰۲ دی ۱۳۹۸
عجب روانشناس بامعلوماتی؟اولا بچه ها پدرومادرشان را درهر شرایطی درکنارهم میخواهند،دوما بمحض شنیدن کلمه طلاق ویاجدایی ویاقهر یکی از والدین مشکلات بچه ها شروع شده وبمرورزمان شدت میگیرد الی اخرقضیه،امیدواریم واز درگاه خداوند بزرگ مسیلت داریم که آمار جدایی وطلاق درکشورمان ودرجهان باسعه صدروباگذشت وفداکاری وتفاهم بعددصفربرسد انشاله الهی آمین بگویید
حسن
۱۰:۱۱ ۰۲ دی ۱۳۹۸
اصلا حرفشان منطقی نیست در جریان طلاق کودکان بیشترین اسیب را میبینند.
عمار
۰۹:۰۵ ۰۲ دی ۱۳۹۸
بنام خداوند جان و خرد :
پیشگیری بهتر از درمان است و علاج واقعه قبل از وقوع بهتر است و بجای اینکه انقدر تبلیقات برای طلاق زشت و کریه کنید کاری و کمکهایی همه جانبه کنید که خانواده ها رو از فروپاشی نجات دهید و مستحکمتر و منسجمتر و با گذشتر و ایمانیتر به زندگیشان تا آخر عمرشان ادامه دهند . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
ناشناس
۰۸:۰۶ ۰۲ دی ۱۳۹۸
باتوجه به آمار سرسام اور طلاق ما دراینده یک جامعه بیمار از لحاظ روحی و روانی خواهیم داشت و طبق معمول ما بجای اینکه مشکلات رو حل کنیم ازشون فرار می کنیم و یا بهشون عادت .
ناشناس
۰۱:۵۵ ۰۲ دی ۱۳۹۸
به جای اینکه اقتصاد به شکلی باشه که از فقر جدا نشن باید راههای نگهداری بچه بعد طلاقو یاد گ فت
ببچاره بچه
یا علی
۱۲:۲۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
خب درست کردن اقتصاد کار خیلی آسونی نیست باید تلاش کرد همت کرد فکر و اندیشه میخواد ولی تربیت بچه طلاق آسونه