او با بیان اینکه برای گسترش سمنها فعالیتهای زیادی در کشور انجام دادیم، اظهار کرد: حدود ۶۲ هزار سمن در کشور داریم که بحث کارآمدی، توانمندی و اثربخشی این سمنها مطرح است.
وزیر کشور افزود: باید در این حوزه اقدامات قانونی، حمایتی و همچنین امکانات آموزشی، ترویجی، الگوسازی انجام شود، افزون بر این باید بسترهای مناسب فرهنگی و قانونی ایجاد شود.
رحمانی فضلی تصریح کرد: دستگاههای مختلف با توجه به آسیبها و ضعفهای موجود، گزارشهای بسیاری از عملکرد خود ارائه و همچنین مابقی اعضا هم نظرات خود را اعلام کردند.
او با بیان اینکه سمنها باید وابستگی به دولت را کمتر کنند، اظهار کرد: سمنها و مشارکت اجتماعی، امر ضروری و اجتنابناپذیر است. دولت دموکراتیک، دولتی است که بتواند هرچه بیشتر مشارکت را تقویت کند، نظارت پذیر و پاسخگو باشد؛ این سه ویژگی را با سمنها و مشارکت مردم در قالب تشکلها بهتر و بیشتر میتوانیم هدایت کنیم.
وزیر کشور گفت: اگر مشارکت سمنها و مردم سازماندهی مناسب شود، حتماً از ظرفیتهای اجتماعی، فنی، فرهنگی و همچنین از ظرفیتهای اقتصادی کشور میتوانیم در جهت توسعه کشور و افزایش فرهنگ مشارکت به نحو احسن استفاده کنیم. امیدواریم این لایحهای که ارجاع میشود و قانونی که تصویب خواهد شد گام مهمی در امر ساماندهی، توانمندسازی و اثربخشی سمنها باشد.
انتهای پیام/