مواد لازم:
سیر: ۶ حبه
پیازچه: ۴ عدد
بادمجان: ۶ عدد
زیتون: برای تزیین
لیمو ترش: ۱ عدد
ارده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا بادمجانها را تمیز میشوییم، سپس روی اجاق گاز یا منقل ذغالی به صورت کبابی میپزیم. برای راحتتر کباب کردن بادمجانها میتوانید چدنهای روی اجاق گاز را بر دارید سپس به راحتی و با سرعت بیشتری همه قسمتهای بادمجانها را کبابی کنید.
۲. آن وقت در قابلمهای بزرگ آب سرد میریزیم و به مدت ۵ دقیقه بادمجانهای کبابی شده را داخل آن قرار میدهیم و بعد از آب بیرون میآوریم و پوست روی آنها که سوخته شده است را جدا میکنیم و در آبکشی بادمجانها را میگذاریم تا آب اضافه آنها بیرون بیاید.
۳. سپس بادمجانها را در میکسر قرار میدهیم و ارده، پیازچه، آب لیمو و سیر پوست گرفته را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل میکس میریزیم و میگذاریم تا خوب مخلوط و میکس شوند. اگر میکسر در دسترس نداشتید بادمجانها و سیر را با گوشتکوب له میکنیم و پیازچه را ریز ریز خرد میکنیم.. بابا غنوش آماده شده را در ظرف میریزیم و با روغن زیتون تزئین میکنیم. به جای روغن زیتون میتوانید دانههای انار را نیز جایگزین کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/