سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خداداد: نتایجی که کسب می‌کنیم حاصل برنامه ریزی فدراسیون است/ هادی پور و حسینی توانایی کسب مدال در المپیک را دارند

پیشکسوت تکواندو گفت: اگر برنامه ریزی مناسبی داشته و از هادی پور و حسینی حمایت کنیم، آن‌ها توانایی کسب مدال در المپیک را دارند.

بهزاد خداداد پیشکسوت تکواندو درباره شرایط هوگوپوشان کشورمان در آستانه المپیک توکیو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،  به گفت و گو پرداخت.

مردانی به دلیل فشار‌های روانی نتوانست قابلیت‌های فنی اش را ارائه دهد

خداداد در خصوص حذف زودهنگام مردانی از رقابت‌های گرنداسلم و ناکامی او در کسب سهمیه المپیک گفت: باید بپذیریم که شرایط سجاد مردانی نسبت به بقیه بازیکنانی که در مسابقات گرنداسلم شرکت کردند، متفاوت بود. گرنداسلم آخرین فرصت مردانی برای کسب سهمیه بود و از طرف دیگر همه انتظار داشتند او بتواند سهمیه سوم را کسب کند و همین موضوع باعث شد فشار و استرس زیادی به مردانی وارد شود. مردانی با استرس این که نباید هیچ بازی را ببازد تا بتواند سهمیه بگیرد در گرنداسلم حاضر شد. او در مبارزه با حریف چینی نتوانست از قابلیت‌های فنی خود استفاده کند و به دلیل فشار‌های روانی زیادی که روی او بود، نتیجه را به حریفش واگذار کرد.


بیشتر بخوانید: مسابقات تکواندو گرنداسلم/ حذف مردانی با شکست در گام نخست


رقابت در آخرین مرحله کسب سهمیه فشار زیادی به بازیکن می‌آورد

سال ۲۰۰۸ در آخرین مرحله کسب سهمیه که در روسیه برگزار شد، حضور داشتم و می‌دانستم با یک اشتباه، سهمیه از دستم می‌رود. کسی نمی‌تواند خودش را جای هیچ بازیکنی بگذارد، زیرا هر بازیکنی روحیه خاص خودش را دارد و بازیکنان از نظر روانی با یکدیگر متفاوت هستند. من در این شرایط بازی کردم و می‌دانم که بازی کردن در آخرین مرحله کسب سهمیه، فشار زیادی به بازیکن می‌آورد و سجاد هم درگیر همین فشار‌های روانی شد و نتوانست با آن کنار بیاید.

مردانی در سال‌های گذشته زحمات زیادی برای تیم ملی کشید

از نتیجه‌ای که سجاد در گرنداسلم گرفت، واقعا ناراحت شدم، زیرا می‌توانست سهمیه بگیرد. او در چند سال گذشته برای تیم ملی زحمات زیادی کشید و در مسابقات جهانی و آسیایی عناوین مختلفی کسب کرد، اما هدف اصلی او المپیک بود که نتوانست سهمیه بگیرد. مردانی باید از حالا برای مسابقات پیش رو برنامه ریزی کند و اگر قرار بود یک بازیکن حرفه‌ای با یک باخت از دنیای قهرمانی خداحافظی کند، خیلی از قهرمانان ما باید در همان سال اول دنیای قهرمانی را می‌بوسیدند و می‌گذاشتند کنار.

حریفان مردانی در ۴ سال گذشته نتایج بهتری گرفتند

خداداد در واکنش به این که مردانی به خاطر ۴ امتیاز سهمیه المپیک را از دست داد و این در حالی بود که او ۴۰ امتیاز المپیکی خود در سال جاری را پر نکرده بود گفت: مردانی در بیشتر تورنمنت‌ها شرکت کرد و امتیازات قابل قبولی هم گرفت، اما امتیازات حریفان او به گونه‌ای بود که نتوانست به آن‌ها برسد. شاید بتوان گفت حریفان مردانی در ۴ سال گذشته نتایج بهتری گرفته بودند و او به همین دلیل سهمیه را از دست داد. با این وجود کادرفنی و فدراسیون خیلی تلاش کردند تا ۳ سهمیه بگیریم، اما این اتفاق نیفتاد و در مرحله آخر مردانی نتوانست سهمیه بگیرد تا ما با ۲ سهمیه در المپیک حضور پیدا کنیم. امیدوارم هادی پور و حسینی در توکیو از حیثیت تکواندو کشورمان در المپیک توکیو دفاع کنند.


بیشتر بخوانید: هادی پور: برای کسب سهمیه المپیک ۴ سال عذاب کشیدیم/ قدر حضور در المپیک را می‌دانیم


یکی از مشکلات تکواندو ایران، نداشتن پشتوانه مناسب برای بازیکنان اصلی تیم ملی است

یکی از مشکلات حال حاضر تکواندو ایران، نداشتن پشتوانه مناسب برای بازیکنان اصلی تیم ملی است. ما در سال‌های گذشته بیش از حد به نفرات اصلی تکیه کردیم و شاید دلیل آن شرایطی بود که بازیکنان ما در رنکینگ داشتند، اما در کنار این نفرات می‌توانستیم از بازیکنان نوجوان که عنوان دار رقابت‌های جهانی بودند و در لیگ هم بازی می‌کردند، در اردو‌ها و مسابقات سطح پایین‌تر استفاده کنیم تا رفته رفته تجربه کسب کنند. ما نمی‌توانیم از بازیکنان جوان که تاکنون میدان ندیدند، انتظار داشته باشیم بلافاصله پس از ورود به رده بزرگسالان بهترین نتایج را بگیرند.

نتایجی که کسب می‌کنیم حاصل برنامه ریزی فدراسیون است

تمام کشور‌هایی که در رشته‌های ورزشی مختلف حرفی برای گفتن دارند، از رده نوجوانان شروع می‌کنند و با برنامه ریزی، در ابتدا بازیکنانشان را به تورنمنت‌های سبک اعزام می‌کنند و از آن‌ها توقع مدال ندارند. کم کم و با تجربه‌ای که این بازیکنان از مسابقات گذشته به دست می‌آورند، در مسابقات مهم تری شرکت می‌کنند و کادرفنی و فدراسیون توقع دارند که پاسخ اعتماد و سرمایه گذاری که برای آن‌ها انجام دادند را بدهند؛ بنابراین نمی‌توان از بازیکن جوانی که به یک مسابقه مهم اعزام می‌شود و به او می‌گویند باید مدال بگیرد، انتظار زیادی داشت، زیرا چنین کاری به یک برنامه ریزی بلند مدت نیاز دارد تا بتوانیم برای المپیک بعدی با ۴ سهمیه و توانایی کسب مدال در هر ۴ وزن حضور پیدا کنیم. نتایجی که کسب می‌کنیم به برنامه ریزی فدراسیون برمی گردد.


بیشتر بخوانید: تکواندوی ایران با ۲ نماینده در توکیو/ اتفاقات المپیک ۲۰۰۴ در ژاپن تکرار خواهد شد؟


فدراسیون برای رده‌های پایه برنامه ریزی خوبی انجام داده است

کار ما برای کسب سهمیه المپیک توکیو تمام شد و از حالا باید برای کسب سهمیه‌های بیشتر در دوره‌های بعدی برنامه ریزی کنیم. حدود ۸ ماه تا المپیک توکیو باقی مانده، اما اگر قرار باشد ما فقط در انتظار رسیدن یک رویداد و کسب مدال در آن باشیم، هیچ وقت به موفقیت نمی‌رسیم؛ بنابراین اگر می‌خواهیم در المپیک ۲۰۲۴ نتیجه مطلوبی کسب کنیم، باید پس از المپیک توکیو برای حضور موفق در دوره‌های بعدی برنامه ریزی کنیم. اگر یک روز در کار ما وقفه بیفتد ضرر می‌کنیم. فدراسیون برای رده‌های پایه برنامه ریزی مناسبی انجام داده و نتیجه آن را می‌توانیم در المیپک ۲۰۲۴ ببینیم.

هادی پور و حسینی توانایی کسب مدال در المپیک را دارند

پیشکسوت پرافتخار تکواندوی کشورمان در پاسخ به این سوال که فارغ از مسئله کسب سهمیه، شرایط تکواندو ایران نسبت به ۴ سال گذشته چگونه است گفت: مسلما ۴ سال پیش شرایط خیلی بهتری داشتیم. برای المپیک ریو ۳ سهمیه گرفتیم و فرزان عاشورزاده و مهدی خدابخشی رنک اول اوزانشان بودند. شرایط بازیکنان در رنکینگ نشان می‌دهد که ما در آن دوره می‌توانستیم نتایج خیلی بهتری بگیریم، اما برخی اشتباهات باعث شد دست ما از مدال کوتاه بماند. امیدوارم ۲ بازیکنی که سهمیه المپیک کسب کردند، در توکیو نتیجه بگیرند و مسلما اگر برای ۸ ماه اینده آن‌ها برنامه ریزی مناسبی انجام شود، آن‌ها توانایی کسب مدال در المپیک را دارند.


بیشتر بخوانید: عسگری: برای کسب سهمیه مسیر سختی را پشت سر گذاشتیم/ تعجب می کنم برخی ها با کدام اطلاعات نظر می دهند


آنالیز حریفان، نخستین کاری است که باید انجام دهیم

دارنده مدال طلای مسابقات جهانی سال ۲۰۰۱ در پاسخ به این سوال که برای تکرار نشدن اتفاقات المپیک ریو در توکیو چه اقداماتی باید انجام شود گفت: نخستین گامی که باید برداریم، آنالیز دقیق رقبا است. از همین حالا تقریبا مشخص است که در المپیک کدام بازیکنان حریفان اصلی ما هستند. موفقیت در المپیک تنها به این نیست که روی آمادگی و توانایی‌های بازیکنانمان کار کنیم. باید روی بحث روانی بازیکنان کار کنیم. اگر به گرندپری‌ها و یا مسابقات قبل از آن دقت کنیم، می‌بینیم که تمام بازیکنان ما برابر رقبای کره‌ای بازنده بودند. این نشان می‌دهد که ما نه از نظر فنی بلکه از نظر روانی برابر کره جنوبی ضعف داریم و باید آن را پوشش بدهیم.


بیشتر بخوانید: پولادگر: برای کمک به تیم ملی جلوی هیچکس را نمی گیرم/ المپیک جایگاه شایسته ترین ها است


امیدوارم هادی پور و حسینی به بهترین شکل برای المپیک آماده شوند

برطرف کردن ضعف‌ها و کمبود‌ها و آماده سازی بازیکنان به برنامه‌ها و سیاست‌های کادرفنی و فدراسیون تا المپیک بازمی گردد. امیدوارم با یک برنامه ریزی خوب تا المپیک، آرمین و میرهاشم به بهترین شکل ممکن آماده شوند تا با کسب نتایج خوب، همیشه از درخشش آن‌ها در المپیک تمجید کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.