او ادامه داد: براین اساس از این ۶۰ هزار میلیارد تومان ۳۰ درصد کاهش و حدود ۴۲ هزار میلیارد تومان به پروژهها عمرانی اختصاص مییابد. متاسفانه عمر برخی از پروژهها به ۲۰ سال هم رسیده و ۶۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل پروژههای عمرانی با وجود حجم گسترده و افزایش قیمتها جوابگو نیست.
رئیس کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: برای پیش برد پروژههای عمرانی باید از سرمایههای بخش خصوصی استفاده کرد در حالی که حضور بخش خصوصی در این حوزه حدود ۱۰ درصد میشود.
او با اشاره به بررسی میزان بودجه عمرانی در لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق اظهار کرد: بعید میدانم بتوان بودجه پروژههای عمرانی را در لایحه بودجه سال ۹۹ افزایش داد زیرا باید منابع کافی برای افزایش بودجه برای دولت تعریف کرد.
رضاییکوچی با تاکید براینکه در صورت عدم تعریف یک پروژه جدید و افزایش نیافتن قیمتها حدود ۱۲ سال زمان میبرد تا این پروژههای نیمه کاره تکمیل شود، گفت: برخی نمایندگان حاضر به اولویتبندی پروژههای عمرانی در کشور نیستند و از سوی دیگر دولت حاضر نیست هزینه بدهد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: نمایندگان مجلسی حاضر نیستند، بپذیرند که اگر پروژه عمرانی شهر آنها اولویت ندارد باید آن را حذف کنند یا اگر پروژه شهر مجاور اهمیت بیشتری دارد بیشتر به آن کمک شود بنابراین نتیجه رقابتهای شهرستانی و رأی آوری باعث شده که تعداد پروژهها افزایش یابد.
انتهای پیام/