سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه کسانی نباید خرما بخورند؟

یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف خرما در لیست میان وعده افراد باعث تقویت سیستم ایمنی آنان خواهد شد اما برخی از افراد باید از خوردن آن پرهیز کنند.

داود حاج محمد خانی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره فواید خرما گفت: هر سه گروه خرما، تمر و رطب دارای مزاج گرم و خشک هستند که با ارزش غذایی بالا برای بدن بسیار مفید است و خوردن آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در افراد می‌شود.

او افزود: مصرف خرما بسیار خونساز است و برای افراد کم خون یا دارای فقر آهن توصیه می‌شود، اما افراد چاق باید به شدت از خوردن این خوراکی خوش طعم پرهیز کنند و افراد لاغر برای اثر گذاری مفید آن می‌توانند مصرف روزانه خرما را در لیست میان وعده خود قرار دهند.

درمان کمر درد با خوردن خرما

این متخصص طب سنتی با اشاره به درمان کمر درد با مصرف خرما اظهار کرد: افرادی که دچار کمر درد شدیدی هستند باید خرمای بدون هسته و دنبه گوسفندی را به یک اندازه با هم چرخ کرده و سپس به مدت ۱۰ شب برای کاهش درد و درمان کمر درد خود استفاده کنند.

حاج محمد خانی تصریح کرد: جوشاندن ۵ الی ۷ عدد خرما در یک لیوان شیر و سپس اضافه کردن نصف قاشق چایخوری دارچین به آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مردان خواهد شد.

اگر می‌خواهید ضریب هوشی بالایی داشته باشید هر روز خرما میل کنید

این متخصص طب سنتی درباره تاثیر خرما بر افزایش هوش گفت: افرادی که خواستار ضریب هوشی بالایی هستند بهتر است به مدت ۱۲ شبانه روز روزانه یک عدد خرما مصرف کنند تا اثرات مطلوب و مفید آن را شاهد باشند.


بیشتربخوانید: خواص خرما / معرفی فواید هسته خرما 


حاج محمد خانی با اشاره به مصرف خرما در درمان سرفه اظهار کرد: جوشاندن ۵ عدد خرما، ۵ عدد انجیر خشک، عناب زخمی شده و سه برابر کشمش در یک لیوان آب بزرگ و سپس رد کردن آن از صافی باعث نرم شدن گلو می‌شود و در تسکین سرفه و کاهش تب تاثیر فوق العاده‌ای دارد.

تاثیر خرما بر نارسایی کلیه

این متخصص طب سنتی ادامه داد: پیشنهاد بنده برای کسانی که کلیه آن‌ها لاغر شده است و بیماری دیابت ندارند این است که قبل از هر وعده غذایی خود ۵ الی ۷ عدد خرما با پوست نازک میل کنند و اگر کمر درد آنان از ضعف بدنی یا کم خونی است باید دمنوش زنجبیل را با خرما نوش جان کنند.

تحریک بیماری های پوستی با مصرف خرما

حاج محمد خانی گفت: در شهر‌های گرم که در آن خرما به عمل نمی‌آید یا افراد با مزاج گرم، آفت دهانی، خارش، حساسیت پوستی و بیماری‌های مشابه بهتر است در فصل‌های گرم سال کمتر به مصرف خرما یپردازند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Hamid
۰۹:۴۹ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
آیا با وجود کرونا میشه خرما مصرف کرد چون میوه ای هست که نه میشه پوست کند یا شست ؟