سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگران کننده بودن افزایش آمار تلفات جاده‌ای در لرستان

استاندار لرستان با بیان اینکه افزایش آمار تلفات جاده‌ای در این استان در ۶ ماه گذشته نگران‌کننده است گفت: در فصل پاییز علی‌رغم این آمار با کاهش تلفات جاده‌ای در لرستان روبه‌رو بودیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، استاندار لرستان با بیان اینکه افزایش آمار تلفات جاده‌ای در این استان در ۶ ماه گذشته نگران‌کننده است گفت: در فصل پاییز علی‌رغم این آمار با کاهش تلفات جاده‌ای در لرستان روبه‌رو بودیم.

سیدموسی خادمی ظهر امروزدر مراسم گرامی‌داشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری که در سالن حوزه هنری لرستان برگزار شد اظهار داشت: حمل و نقل یکی از مهم‌ترین عناصر مورد نیاز برای توسعه کشور‌ها و شاهرگ اصلی حیات اقتصادی است.

او  افزود: توسعه بدون راه غیرقابل تصور بوده و دروازه ورود به هر منطقه‌ای برای ارائه خدمات راه است و اگر راه نباشد امکان ارائه خدمات نیز میسر نیست.

استاندار لرستان عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات کشور در این سال‌ها بحث تصادفات و تلفات جاده‌ای است، درصد بالایی از مرگ و میر در کشور ما مربوط به تصادفات بوده که این تلفات با کار‌های فرهنگی و تبلیغی برای مردم از ۲۵ هزار نفر به ۱۵ هزار رسیده است.

او  بیان کرد: متولیان و پیمانکاران راه باید کارشان را درست انجام دهند و رانندگان نیز باید با ایمنی در جاده‌ها تردد کنند تا آمار مرگ‌ومیر در جاده‌ها کاهش یابد و نیز ضعف‌های احتمالی راه‌ها را باید با ایمن‌سازی برطرف کنیم.

خادمی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: نقش دانشگاه علوم پزشکی در حادثه‌ها بسیار مهم بوده و تفاوت کسانی که در صحنه وقوع حوادث و یا در بیمارستان فوت می‌کنند معنادار است، به‌طوری‌که دقایق و ثانیه‌ها در نجات جان افراد مهم است.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در ۶ ماه گذشته تلفات جاده‌ای این استان با توجه به سیل افزایش پیدا کرده و این افزایش نگران‌کننده است، هر چند که طبق گزارش‌ها در فصل پاییز روند کاهشی تلفات را طی کرده‌ایم و امیدواریم که به‌مانند سال ۹۶ جزو استان‌های برتر در کاهش تلفات جاده‌ای باشیم.

خادمی اظهار داشت: انتقادات زیادی به سیستم اداری لرستان وارد است و ارزیابی کلی این بوده که این سیستم به دلایلی چابکی لازم را ندارد و این وضعیت سابقه‌ای طولانی دارد، ولی در مقطع سیل حرکتی جهادی را در تمامی سیستم‌های اداری این استان و حتی کشور به‌خوبی مشاهده کردیم و حق و انصاف را نباید فراموش کرد.

او  با اشاره به سیل ویرانگر لرستان افزود: ما در این استان با حجم آب غیرقابل پیش‌بینی و کوبندگی بالای سیل روبه‌رو بودیم، هر چند دولت خیلی کمک کرد و سیل همدلی را در پلدختر داشتیم، اما لرستان توجه لازم را تحت‌عنوان سیل کلی کشور ندید.

استاندار لرستان سیل فروردین را یک فاجعه بزرگ خواند و گفت: دستگاه‌های اجرایی ما در این شرایط جانانه و جهادی پای کار آمدند و یکی از این دستگاه‌ها مجموعه راه و راهداری این استان بود.

خادمی اظهار داشت: بیش از ۳۰۰ کیلومتر از جاده پلدختر در سیل به‌طور کامل از بین رفت، ما اول هم گفتیم که جاده جدید برای پلدختر احداث می‌کنیم و قرارداد آن هم بسته شده، اما این جاده تخریبی را نیز به‌طور موقت برای عبور و مرور بازگشایی کردیم تا بتوانیم خدمات را به مردم ارائه کنیم.

انتهای پیام/ ب

افزایش آمار تلفات جاده‌ای در لرستان نگران‌کننده است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.