او با بیان اینکه ۴ سال پیش دانشگاه بوعلی سینای همدان داوطلب تأسیس دانشگاه D ۸ شد و در همان زمان این موضوع در وزارت علوم به میزبانی دانشگاه بوعلی همدان تأیید شد و در دو سال گذشته نیز مقدمات تشکیل این دانشگاه شکل گرفت، گفت: با توجه به شروع شدن فعالیت دانشگاه بینالمللی D ۸ در ایران، باید به این نکته اشاره شود که پذیرش دانشجو در این دانشگاه از همه کشورهای دنیا و به خصوص کشورهای گروه D ۸، صورت خواهد گرفت.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشجویان مورد پذیرش در دانشگاه D ۸، دانشجویان خارج از کشور هستند که میتواند به صورت بورسیه از کشورهای دیگر و یا با هزینه شخصی در این دانشگاه ادامه تحصیل دهند.
غلامی تاکید کرد: تمرکز اصلی این دانشگاه، در همه رشتههای ارائه شده در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است.
استاندار همدان نیز با بیان اینکه برای استقرار سریعتر دانشگاه بینالمللی دی هشت (D ۸) در استان، اقدامات لازم انجام میگیرد، گفت: حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری برای بحث و بررسی درباره پیگیری استقرار دانشگاه دی هشت، فرصت مغتنمی برای استان همدان خواهد بود.
سید سعید شاهرخی با بیان اینکه برای استقرار هرچه سریعتر دانشگاه مقدمات راه اندازی دانشگاه «دی ۸» در همدان فراهم شده است و تسهیل امور آن در استان اقدامات لازم انجام خواهد گرفت، گفت: در زمینه مکانیابی دانشگاه دی هشت، با همکاری دستگاههای اجرایی مربوطه، مکان مناسبی برای استقرار آن معرفی خواهد شد.
انتهای پیام/ب